İlacın ismi neydi cnmben..temmuzda ilac kullandım bir defa sonra doktora hic gitmedim ocakta hamile kaldım
dostinexti benim hormon 52 ydi kullandıgım zamanİlacın ismi neydi cnm
Bana değişik ismi bi hap verdi cnm 40 benim hormonumdadostinexti benim hormon 52 ydi kullandıgım zaman
Sen hangi ilacı içtin canim. Bana pazartesi perşembe günleri icecekmisimBen varım. Uzun süredir kullanıyorum. Hamile kalmadan 1 ay önce içmeye başladım. Hemen düşürüyor zaten. Bu ikinci hamileliğim. Bir sorun olmadı.
Bende pko ve prolaktin yüksekliği vardı canim. İlk olarak prolaktin yüksekliği için senin gibi pazartesi perşembe sonra da haftada bir gün olmak üzere üç ay tedavi gördüm prolaktin düştü sonraki ay klomen kullandım ve hamile kaldım şu an 5 haftalık hamileyim :) Darısı sana olsun inşallahKızlar süt hormonum biraz yüksek çıktı doktorum ilaç verdi pazartesi perşembe günleri icecekmisim. Benim gibi süt hormonu yüksek olup ilaç kullanıp hamile kalan oldu mu acaba
Stres bu hormonun en büyük tetikleyicisi maalesefNeden yükseliyo bu hormon fikri olan varmı canlar? Silikon protezlerinde etkisi oluyo diolar nekadar doğru
Hımm nekötü çağımızın en büyük sorunu , iki kez düşük yaotım 3.ye hamile kalırsam yine aynı şeyleri yaşarmıyım korkusu olcak gelde stres yapma . allah yardımcımız olsunStres bu hormonun en büyük tetikleyicisi maalesef
Geçmiş olsun canım Rabbim bir daha böyle acılar yasatmasin inşallah. En kısa zamanda melegine kavusursun inşallah canım :)Hımm nekötü çağımızın en büyük sorunu , iki kez düşük yaotım 3.ye hamile kalırsam yine aynı şeyleri yaşarmıyım korkusu olcak gelde stres yapma . allah yardımcımız olsun
Amin canım isteyen herkese nasip etsin anneliği Allahım kimsenin kucağını boşta bırakmasınGeçmiş olsun canım Rabbim bir daha böyle acılar yasatmasin inşallah. En kısa zamanda melegine kavusursun inşallah canım :)
Bende klomen kullanıyorum cnm cuma günü ignemi olacam bakalm yarından itibaren hormonu düşürmek için ilaç kullanicam hemen düşermi acaba ya igneyi de cuma olacamBende pko ve prolaktin yüksekliği vardı canim. İlk olarak prolaktin yüksekliği için senin gibi pazartesi perşembe sonra da haftada bir gün olmak üzere üç ay tedavi gördüm prolaktin düştü sonraki ay klomen kullandım ve hamile kaldım şu an 5 haftalık hamileyim :) Darısı sana olsun inşallah
Benimkide yüksek bu ay ilac kullanmaya basladim adetim e 2 gün var ama hamile olduğumu sanmıyorumKızlar süt hormonum biraz yüksek çıktı doktorum ilaç verdi pazartesi perşembe günleri icecekmisim. Benim gibi süt hormonu yüksek olup ilaç kullanıp hamile kalan oldu mu acaba
Hem 10 gün adet geçmişti bende bende aşırı bi göğüs ağrısı vardibende 4 hafta içtim zaten adet oldum 4, haftanın içindeyken yani hamilelik yoktu ,
cuma gunu falan kanda baktırmam lazım inşallah düşmüştür.
ben adet olmadım 1 hafta gunum geçti dr gittim öyle ögrendim prolaktının yukseldıgını , siz nasıl ögrendınız.
Benim yüksekti 100 ün üstünde. Dostinex kullandım düşüp düşüp çıkıyordu. Beyin emarı istedi doktorum bişey çıkmadı. Hamile kaldım ama. Fsh da yüksekti benim.Kızlar süt hormonum biraz yüksek çıktı doktorum ilaç verdi pazartesi perşembe günleri icecekmisim. Benim gibi süt hormonu yüksek olup ilaç kullanıp hamile kalan oldu mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?