M Msspinkie Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 17 Kasım 2016 10.267 25.554 598 12 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Linammmm #21 Linammmm .!.: Kızlar süt hormonum biraz yüksek çıktı doktorum ilaç verdi pazartesi perşembe günleri icecekmisim. Benim gibi süt hormonu yüksek olup ilaç kullanıp hamile kalan oldu mu acaba Genişletmek için tıkla... Ben dostinex ictim o ay hamile kalmışım 41 di benim bu arada... umarim sende mutlu haberi alırsın:)
Linammmm .!.: Kızlar süt hormonum biraz yüksek çıktı doktorum ilaç verdi pazartesi perşembe günleri icecekmisim. Benim gibi süt hormonu yüksek olup ilaç kullanıp hamile kalan oldu mu acaba Genişletmek için tıkla... Ben dostinex ictim o ay hamile kalmışım 41 di benim bu arada... umarim sende mutlu haberi alırsın:)
L Linammmm Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2016 1.052 941 43 30 12 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Linammmm #22 Msspinkie .!.: Ben dostinex ictim o ay hamile kalmışım 41 di benim bu arada... umarim sende mutlu haberi alırsın:) Genişletmek için tıkla... İnşallah bende kalırım bu vesileyle hamile bionorica benim ilacın ismi
Msspinkie .!.: Ben dostinex ictim o ay hamile kalmışım 41 di benim bu arada... umarim sende mutlu haberi alırsın:) Genişletmek için tıkla... İnşallah bende kalırım bu vesileyle hamile bionorica benim ilacın ismi
M Msspinkie Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 17 Kasım 2016 10.267 25.554 598 12 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Linammmm #23 Linammmm .!.: İnşallah bende kalırım bu vesileyle hamile bionorica benim ilacın ismi Genişletmek için tıkla... Insallah canım
Linammmm .!.: İnşallah bende kalırım bu vesileyle hamile bionorica benim ilacın ismi Genişletmek için tıkla... Insallah canım
canbebekds Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2011 1.228 943 123 12 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Linammmm #24 Linammmm .!.: Sen hangi ilacı içtin canim. Bana pazartesi perşembe günleri icecekmisim Genişletmek için tıkla... Genellikle verilen ilaç dostinex oluyor. Pazartesi perşembe yarım içtim ben hep
Linammmm .!.: Sen hangi ilacı içtin canim. Bana pazartesi perşembe günleri icecekmisim Genişletmek için tıkla... Genellikle verilen ilaç dostinex oluyor. Pazartesi perşembe yarım içtim ben hep
L Linammmm Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2016 1.052 941 43 30 12 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Linammmm #25 canbebekds .!.: Genellikle verilen ilaç dostinex oluyor. Pazartesi perşembe yarım içtim ben hep Genişletmek için tıkla... Benim hapin ismi bionorica
canbebekds .!.: Genellikle verilen ilaç dostinex oluyor. Pazartesi perşembe yarım içtim ben hep Genişletmek için tıkla... Benim hapin ismi bionorica
canbebekds Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2011 1.228 943 123 12 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Linammmm #26 Linammmm .!.: Benim hapin ismi bionorica Genişletmek için tıkla... 10 yıldan fazladır bu problemim var ve ilk kez bu ilacı duyuyorum. Takip et canım. İlacı kullandıktan 1 ay sonra kanda baktır bakalım düşmüş mü diye.
Linammmm .!.: Benim hapin ismi bionorica Genişletmek için tıkla... 10 yıldan fazladır bu problemim var ve ilk kez bu ilacı duyuyorum. Takip et canım. İlacı kullandıktan 1 ay sonra kanda baktır bakalım düşmüş mü diye.
L Linammmm Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2016 1.052 941 43 30 12 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Linammmm #27 canbebekds .!.: 10 yıldan fazladır bu problemim var ve ilk kez bu ilacı duyuyorum. Takip et canım. İlacı kullandıktan 1 ay sonra kanda baktır bakalım düşmüş mü diye. Genişletmek için tıkla... Evet cnm bende bakıyorum hep dostinex falan kullanmış herkes bunu kullanan yok
canbebekds .!.: 10 yıldan fazladır bu problemim var ve ilk kez bu ilacı duyuyorum. Takip et canım. İlacı kullandıktan 1 ay sonra kanda baktır bakalım düşmüş mü diye. Genişletmek için tıkla... Evet cnm bende bakıyorum hep dostinex falan kullanmış herkes bunu kullanan yok