süt hormonum yüksek çıktı bi bakarmisiniz

Canm hormon testi dedigin basit bir kan testi zaten fazla pahali oldugunu sanmam. Sonucta ayni gebelik gibi düşün kan veriyosun bi saat sonra fln çıkıyor. Devletteyse zaten sorun yok.

Canm hormon testi dedigin basit bir kan testi zaten fazla pahali oldugunu sanmam. Sonucta ayni gebelik gibi düşün kan veriyosun bi saat sonra fln çıkıyor. Devletteyse zaten sorun yok.
Yok cnm ya bulundugum yerlerin devleti hic guzel degil ilcedeyim burda onerilen bi doktor var ozelde pazartesi ona gitcm korkuyorum acikcasi bir bucuk senedir hala olmadi baska ozele gittim oda kalmissin iste ne istiosn dedi vajinal muayene etti folik asit ic dedi gonderdi ustunden bir bucuk sene az mi ya insan bi kac test yapar ondn bundan daha iyi bir doktor olsn diye arastirdim baya rahim flmi istemez ins benimde bir hormon yuksek veya dusuk cikar ilac yazarda duzelir insallah bu kadar basit bise olur adetlerimde duzenli kaldimda ama olmuo iste sebebsizde bise olmaz ins

Banada doktor bi daha tahlil yapariz yüksek çıkarsa ilaç veririm dedi. Ne güzel yaa hamile kalmışsin bende kafama çok taktim düsmezse hamile kalamazsam diye

Canm tedirgin olmakta haklisin ama korkunun ecele faydasi yok bende bekledim ama yasim geciyor iyice korkmaya basladim gözümü karartip gittim,sonunda. Prolaktin yuksek cikti ilac kullaniyorum rahim filmi temiz çıktı. Keske en basindan gitseydim de bosuna vakit kaybetmeseydim diyorum şimdi. Zararin neresinden donsen kardir. Ben gecen hafta 3 tane hormon bakıldı birde smear testi yapildi 55 lira verdim. Heryerde ayni degil ama fikir olsun diye söylüyorum. Biran once başla bence. Hatta once eşin başlasın onda sıkıntı varsa sen de boşa ugrasirsin. Onun işi kolay sadece sperm ornegi verecek ama kadinin işi daha zor filmler tahliller...

Ay
Evet cnm gecen sadece bosa gecen zaman oluo ama benim icimi hep doktorlar rahatlatti kurtaj oldugum doktor ayriyetten 2 doktor ve 4 5 ay once gittiğim ozel doktor biseyin yok diyip gonderiolar madem yok bir bucuk sene neden olmuo ozmn ya doktor cok onemli valla iyi olsunda muayene ucreti 100 olsun ben en son 80 verdim bana ayirdigi zmn 3 dk basindan savdi beddua da etmek istemiyorum cuma gunu surda bise kalmadi pazartesi gidcz pazar ins adet olurum da sknti olmaz bakalim cok merak ediorm ne isteyecek bi skntti cikckmi diye zor isler Allah yardımcımız olsun sanada gecmis olsn cnm en azindan ilacla tedavi olursn deger duzene girer ins bir arkadas a ilac bile vermemis sperm sayisi duskmus asilama bile dusuk tup bebek demis ondn insallah guzel sonuclari alirsn

Hakkimizda en hayırlısı nasilsa oyle olsun insaallah canim..

Benim de yüksekti prolaktin 48 çıktı geçen ay mesela, dr ilaç verdi bir ay kullandım. Ve çok şükür 10a düştü. Bir de stres vs de çok etkili ve prolaktin ölçtürürken 2 saat uyanık olun diyorlar labaratuar, uykulu olunca doğru çıkmayabilir dediler bana.
Aç ve uyandıktan 2 saat sonra.

Benimde yüksek çıktı kaç kere doktora gittim hiç emar cektir demedi.dostineks kullandığım ay kimyasal gebelik oldu.bidaha da kalamadim.çünkü prolaktin yüksek ay sonu ilaca baslicam yine. Ama emardan önce doktorun ilaç tedavisi niye vermiyor ki zaten dostineks bi tane ictiginde ertesi gün düşüyor

Benimde prolaktinim 32 çok yüksek değil dr ilaç vermedi önceki ayda 33 dü strese bağlıymış bende çok gerginim kendisinin düşeceğini sanmıyorum bebek istiyorum ama 6 aydır olmuyor

Doktora gidiyorsun
Canm devlette muayene olduktan sonra doktor isterse mi yaptirabiliyorsun yoksa direk lab.a gidip isteyebiliyor musun ben şuna baktırmak istiyorum diye? Nereye para ödedin?
önce o istiyor vezneye parayı yatırmadan barkod alamıyorsun zaten

Doktora gidiyorsun

önce o istiyor vezneye parayı yatırmadan barkod alamıyorsun zaten
Aa cok ilginç devlete bole para odendigini bilmiyordum. Sigortan neyse maasindan kesiliyor diye biliyodm. Ben ozelde doktora girmeden direk yaptrabilecegimi ogrendim bu ay ole yapicam dr.a girmek icin ayrica ucret odemeye gerek yok degerimi bileyim yeter.

Bende öyle yapayım o zaman sadece test yaptırılıyor mu özel de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…