Yada kişiden kişiye göre değişiyor da olabilir yanı gebe kalmayı engelleyen şey enfeksiyonsa temizlendiği zaman gebe kalmayı sağlıyor , denemekte fayda var yine deben sıcak su ile maydanoz buharı yapmıştım idrar yolu enfeksiyonu vardı hamilelik için yapmıştım çok rahatlattı birde maydanozu ped haline getirip sabaha kadar onu da tuttum tüm iltihap gitti ama onunla hamile kalmadım. yani bence hamilelik için dğil enfeksiyon varsa rahimi temizliyor.
Yada kişiden kişiye göre değişiyor da olabilir yanı gebe kalmayı engelleyen şey enfeksiyonsa temizlendiği zaman gebe kalmayı sağlıyor , denemekte fayda var yine deRabbim sana da en kısa zaman da nasip etsin insallah
Yaaaaatabiki olabilir bizim başka sorunlarımız vardı bende yeni hamileyim dün öğrendim :)
Allah ol derse olurEşim de morfoloji sorunu vardı tüp bebek araştırmaları içerisindeydik adetime 10 gün kala birden bi his doğdu içime ben hamileyim dedim sonra yavaş yavaş belirtiler oldu kasikta batmalar filan koku hassasiyeti başladı birde göğüs hassasiyeti var çok şişti ve sızlıyor test yaptım 3 kez pozitif çıktı yarın kan tahlili vereceğim :)
Allah ol derse olurRabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Sisko pofuduk gezersin artık
Nasıl yani adet kanı mıMerhaba. Bende ayın 25 inde regl oldum dün bi ebeye gittim yumurtalarını içinin boş olduğunu söyledi. Soğan., sarımsak, maydanoz ve adet kanını kaynat buharı a otur 15 20 dakika dedi ve daha sonra eşinle birlikte ol dedi.hemen banyo yapma sabah yap dedi ve uyguladım inşallah hepimizin bi bebişi olur
Tarifi detaylı yazar misin bende 30 kasımda regl oldum bitişin de bu maydonoz buhari denemeyi düşünüyordum iyce aklım karıştı napsam bilemedimEvet adet kanı ben daha öncede bu kadına gitmiştim bu söylediklerini yaptım kimyasal gebelik oldu. İnşallah bu defa güzel sonuçlar alırım. Yazarım inşallahh
Maydonoz buharını denedim iltihap aktı daha sonra hayıt tohumunu araştırdım bir çok şeye faydası olduğunu gördüm cay olarak aldım her gün içiyorum , sen yine de doktorunun verdiği antibiyotiklerden şaşma onları kullanmalısın insallah faydasını görürsün en kısa zamanda da çocuk sahibi olursun canımKızlar merhaba bende iltihap oldu doktor 2 tane antibiyotik verdi ikisde çok ağır içmekte istemiyorum aslında çok bebek düşündüğümüz için nasıl geçirebilirim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?