Gebeliğe Hazırlık Sut maydonoz buhar ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

elifkbr

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
975
170
23
30
Tarifi bilen var mı ? Deneyip hamile kalan ? Sizce de etkisi var midir ? Artık ne duyarsam üstüne atlıyorum hemmen her ay bekleyiş içerisindeyiz en kötüsü bu sanırım. 3 gün yapılması gerekir diye duydum bir de o buharın zararı var midir ? Büzüşür gibi seyler yazılmış bir çoğu da aslında hemen hamiş Kimi hemen buhardan sonra iliskiye girilmeli yazmis kimileri de uç gün boyunca uygulayın iliskiye girmeyin demiş , beni bi aydınlatın lütfen

ben sıcak su ile maydanoz buharı yapmıştım idrar yolu enfeksiyonu vardı hamilelik için yapmıştım çok rahatlattı birde maydanozu ped haline getirip sabaha kadar onu da tuttum tüm iltihap gitti ama onunla hamile kalmadım. yani bence hamilelik için dğil enfeksiyon varsa rahimi temizliyor.

Yada kişiden kişiye göre değişiyor da olabilir yanı gebe kalmayı engelleyen şey enfeksiyonsa temizlendiği zaman gebe kalmayı sağlıyor , denemekte fayda var yine de Rabbim sana da en kısa zaman da nasip etsin insallah

tabiki olabilir bizim başka sorunlarımız vardı bende yeni hamileyim dün öğrendim :)

tabiki olabilir bizim başka sorunlarımız vardı bende yeni hamileyim dün öğrendim :)
Yaaaaa Çok sevindim canım benim , nedendir bilmem bu site de sorunları olup daha sonra hamile oldugunu öğrenenleri duyup gördükçe çok mutlu oluyorum, biraz da bana umut oluyor açıkcası. Ama sorunu merak ettim ve bu hamile kalma sureci denemeleri ne kadar sürdü

Belirtileri yazar misin nasil hissettin adetim iki gün gecikti ama normal karşılıyorum yine de evlendikten bir ay sonra gecikmeli gelmeye başladı hep kendimi dinliyorum adet belirtisi de yok gebelik belirtisi de

Eşim de morfoloji sorunu vardı tüp bebek araştırmaları içerisindeydik adetime 10 gün kala birden bi his doğdu içime ben hamileyim dedim sonra yavaş yavaş belirtiler oldu kasikta batmalar filan koku hassasiyeti başladı birde göğüs hassasiyeti var çok şişti ve sızlıyor test yaptım 3 kez pozitif çıktı yarın kan tahlili vereceğim :)

Allah ol derse olur Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Sisko pofuduk gezersin artık

Merhaba. Bende ayın 25 inde regl oldum dün bi ebeye gittim yumurtalarını içinin boş olduğunu söyledi. Soğan., sarımsak, maydanoz ve adet kanını kaynat buharı a otur 15 20 dakika dedi ve daha sonra eşinle birlikte ol dedi.hemen banyo yapma sabah yap dedi ve uyguladım inşallah hepimizin bi bebişi olur

Nasıl yani adet kanı mı İlk defa duydum valla kuzum insallah güzel sonuçlar alırsın , merak ederim bana yaz mutlaka

Evet adet kanı ben daha öncede bu kadına gitmiştim bu söylediklerini yaptım kimyasal gebelik oldu. İnşallah bu defa güzel sonuçlar alırım. Yazarım inşallahh

Evet adet kanı ben daha öncede bu kadına gitmiştim bu söylediklerini yaptım kimyasal gebelik oldu. İnşallah bu defa güzel sonuçlar alırım. Yazarım inşallahh
Tarifi detaylı yazar misin bende 30 kasımda regl oldum bitişin de bu maydonoz buhari denemeyi düşünüyordum iyce aklım karıştı napsam bilemedim

Maydanoz buhar tarifini detaylı yazabilir misiniz ve ne zaman yapmak gerekiyor

Gittiğim kadın adet kanınla yap demişti ama ben onları attım normal su ile yaptım. Benim yapmam biraz geç oldu adetim bittikten 4 gün sonra yaptım
Neredeyse bir kilo Soğan kabuğu 4baş sarımsak kabuğu 2 top maydanozu tencereye koydum kaynattım. Üzerime battaniye aldım ve buharına oturdum

Selam kızlar herkesin hayırlı sonuçlar alması dileğiyle....
Kasığa arada bıçak gibi girip çıkmak var yaa
Bu olay kaç gün olursa hamilelik belirtisidir
Bnm sadece ömrümde bi gün o da gün içinde iki üç kere saplandı
Bu zamana kadar hiç olmadı
Bu konuda ne düşünüyorsunuz

Kızlar merhaba bende iltihap oldu doktor 2 tane antibiyotik verdi ikisde çok ağır içmekte istemiyorum aslında çok bebek düşündüğümüz için nasıl geçirebilirim sizce

Kızlar merhaba bende iltihap oldu doktor 2 tane antibiyotik verdi ikisde çok ağır içmekte istemiyorum aslında çok bebek düşündüğümüz için nasıl geçirebilirim sizce
Maydonoz buharını denedim iltihap aktı daha sonra hayıt tohumunu araştırdım bir çok şeye faydası olduğunu gördüm cay olarak aldım her gün içiyorum , sen yine de doktorunun verdiği antibiyotiklerden şaşma onları kullanmalısın insallah faydasını görürsün en kısa zamanda da çocuk sahibi olursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…