- 2 Aralık 2017
- 15
- 0
- 1
- 33
Adet tarihin ne zaman?Maydonoz buharını denedim iltihap aktı daha sonra hayıt tohumunu araştırdım bir çok şeye faydası olduğunu gördüm cay olarak aldım her gün içiyorum , sen yine de doktorunun verdiği antibiyotiklerden şaşma onları kullanmalısın insallah faydasını görürsün en kısa zamanda da çocuk sahibi olursun canım
Benim 30 aralık , bu ay pek umudum yok açıkcası belirti de yokAdet tarihin ne zaman?
Benim bat 25 Aralık göğüslerim çok fazla ağrıyor inşallah hamişimdir
Belirtiler nasıl peki ? Bende yarın sabah test yapıcam adete 3 gün var dün kahverengi leke geldi arkası gelmedi kesildi kasiklarim da batmalar var , adet agrisina yakın ama adet olsaydim bi tık farklı bunu ayırt edebildim. Kahverengi lekeden sonra kırmızıları görürdüm gün içinde ama adet olmadım , çift çizgiyi görmeyi umut ediyorum bakalım hayırlısı. Senin kaç gün geçti adetAdet olmadım test yaptım malesef negatif galiba sadece günüm geçiyor adet olacam
Hiç bi belirtim yoktu hatta olmadığı icin bu ay umudum da yoktu açıkcası birdahaki ay için soğan kuru denemeyi düşünüyordum. Kendimde değişiklik var mi diye ara ara kontrol ettim hep kendimi dinledim ama göğüslerim de dahi bi değişiklik olmadı, her zamanki gibi adete tam bir hafta kala hafiften agrilarim başladı umudum yoktu o yüzden önemsemedim ertesi gün lekelenme oldu çok az adet oldum sandım daha sonra tekrar kahverengi leke geldi gün içinde çok agrim olmadı ama ordan anladım bu lekenin devamı gelmeyeceğini hiç kırmızılara dönücek gibi değildi :) Bu süreç adet agrisina çok yakın ama eğer kendinizi çok çok iyi biliyorsanız onun adet agrisi olmadığını bi tık farkla anlayabilirsiniz. Ertesi sabah test yaptım adetime iki gün kala, çok net bi çizgi çıktı. Bi saat sonra tekrar yaptım yine pozitif. O günün akşamı yanı dün kan verdim beta hcg 343 civarı biseydi sanırım , iki gün sonra tekrar kan vericem değerler yükselip yükselmedigine bakicam :) Hala bu gebelik belirtisi diyebileceğim birşey yok yanı hamile olduğumu bilmesem hamilemiyim acaba ? Demem. Hala adet olucakmisim gibi hissediyorum , sanırım tek farkı adet sancısında olan kramplardan farklı daha şiddetli geldi bana aşırı halsizim şimdilik bu kadar :)Ben daha adet olmadım test yaptım yine negatif çıktı. Ama göğüslerim çok ağrıyor adet olacağım zamanlar da normalde bu kadar ağrımaz hatta hiç ağrımaz. Sende belirtileri neydi yazar mısın?
Evlenmeden önce düzenliydi hiç şaşmazdı evlendikten sonra gecikmeli geldi hep , vücut kendini gebeliğe hazırlar ondan gecikir derler ne kadarı doğru bilemem :) Kanda bi baktır, ben 30 kasımda adet olmustum varsa çıkar tabi bebis vardır insallahAcaba bende kan tahlili versem mi doktordan randevu aldım en erken salı günü için acile gitsem verebilir miyim acabaa. Adetin düzenli mi bu arada. Ben de kasımın 25 inde adet olmuştum benimde varsa kan tahlilinden çıkar sanırım
Evet kafadan bi turlu çıkmaz biliyorum, ama kendimden örnek vereyim iki uç ay hayal kırıklığına uğradım yeter artık demedim ama bu ay olmycak dedim çünkü sogan kürüne nedense çok inandım birdahaki o ay deneyip kesin sonuç alacağımı düşündüm ona odakladım kendimi o yüzden bu ay beklentiye girmedim her ne kadar gün aşırı iliski devam etse de. Belki bu ay olur hiç stres yapmadım diye aklımdan geçirdim ama bunu düşünmek bile bana umut vermedi ya da strese sokmadı beklenti içine giremedim. Günleri sayma, gün aşırı iliski dediysem ilk haftası öyleydi daha sonra nasıl olsa bu ay olmaz diyip ne zaman istersek oldu , yani cocuk düşünerek planlı iliski yasamadık. Sende bu ay dan itibaren herşeyi kafandan at , birdahaki ay doktor kontrolüne git istersen randevunu al , bu ayı es geç sanki hiç yokmuş gibi davran. Ben Emin’im büyük etkisi var bu stresin , arkadaşımda da ayni şey oldu çünkü stres yaptım iki ay denedik olmadı dedi daha sonra bıraktık düşünmeyi o ay rabbim nasip etti dedi :)Mesajın için çok teşekkür ederim ister istemez düşünüyorum kafamdan bi türlü çıkmıyor olacak mı oldu mu ne yapsam diye ama daha zamanı var diye düşünüyorum. Her adet oluşu bi hayal kırıklığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?