Süt mü yoksa yogurt mu? Yardim edin!!

Camille_claudel

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
1.781
1.836
333
Iyi aksamlar diliyorum hepinize kizlar.

Yarin bi arkadasima kucuk cupcakelerden yapip goturucem. Normalde keklerim yumusak olur ama cupcake deneyimim cok az. Gecen yaptiklarim once cok guzel yumusacikti ama ertesi gune tas gibi olmuslardi icine yogurt ve süt koymustum simdi sizce ne koymaliyim? Sabah erkenden okul oldugu icin simdi yapip yarin goturucem. Internete baktim pek bisey bulamadim bi yardim ediverin:)

Kuruyan kekte ya yumurta ya da yag azdir.

Kakaolu yapacaksaniz kakaolu sut ve ayni olcude sivi yag kullanmanizi oneririm.

Cnm.bende iki tarif var.ikiside super.birisi normal top kek.digeri de kagit kalipta pamuk gibi ustu cikolata soslu yumusacik kek.hangisi lazim.

ikisini karistirdigindan mi oldu acaba bilemedim, hazir yogurtsa da farkeder.. ama genel olarak yogurt daha iyidir..
Yogurt daha tok yapar hamuru.suut yumusak.su da hazir kekler gibi.ben simdi tepsi keki yaptim.suylaaaa.super olduu cnmmm.mutlaka keklerinize findik serperken,susamda serpinnn.super oluyorrrrr....

keke yogurt koyunca daha bi pofidik oluyor sunger gibi ama top keek olunca nasil olur billmiyorrum denemedim hiç

Cupcakedeki üsteki kremayı nasıl yapıyorsunuz bende bunu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…