- 29 Mart 2012
- 1.781
- 1.836
- 333
- Konu Sahibi Camille_claudel
-
Tesekkur ederim demekki sütten kurumuslar. Bisey daha sorucam ben normalde keki hep sutle yaparim yumusak olur bu sadece cupcaklere ozel bi durummi acaba?sut kurutur canim.. mumkunse ev yogurdu..
ikisini karistirdigindan mi oldu acaba bilemedim, hazir yogurtsa da farkeder.. ama genel olarak yogurt daha iyidir..Tesekkur ederim demekki sütten kurumuslar. Bisey daha sorucam ben normalde keki hep sutle yaparim yumusak olur bu sadece cupcaklere ozel bi durummi acaba?
ikisini karistirdigindan mi oldu acaba bilemedim, hazir yogurtsa da farkeder.. ama genel olarak yogurt daha iyidir..
tesekkur ederim :) sagolun..Evet o yuzden olmusta olabilir. Sagolun yardiminz icin bu arada nickinize bayildim:)
Yogurt daha tok yapar hamuru.suut yumusak.su da hazir kekler gibi.ben simdi tepsi keki yaptim.suylaaaa.super olduu cnmmm.mutlaka keklerinize findik serperken,susamda serpinnn.super oluyorrrrr....ikisini karistirdigindan mi oldu acaba bilemedim, hazir yogurtsa da farkeder.. ama genel olarak yogurt daha iyidir..
ertesi gun cabuk kurutuyo ama sut, ondan dedm :)Yogurt daha tok yapar hamuru.suut yumusak.su da hazir kekler gibi.ben simdi tepsi keki yaptim.suylaaaa.super olduu cnmmm.mutlaka keklerinize findik serperken,susamda serpinnn.super oluyorrrrr....
Himmm.ben hic sutle yapmadigim icin bilemiyorum.sadce arkadaslarim yaparken yiyorum yumusacik.sabahida gormedigim icin bilemiyecegim.hahhaha...ertesi gun cabuk kurutuyo ama sut, ondan dedm :)
Ben ikincisini alsam nasil olur acabaCnm.bende iki tarif var.ikiside super.birisi normal top kek.digeri de kagit kalipta pamuk gibi ustu cikolata soslu yumusacik kek.hangisi lazim.
Cnm.bende iki tarif var.ikiside super.birisi normal top kek.digeri de kagit kalipta pamuk gibi ustu cikolata soslu yumusacik kek.hangisi lazim.
zahmet olmazsa iki tariifde alsak olurmu acabaCnm.bende iki tarif var.ikiside super.birisi normal top kek.digeri de kagit kalipta pamuk gibi ustu cikolata soslu yumusacik kek.hangisi lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?