süt pompası acil tavsiye

_MaaVi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2010
461
39
98
şu an elimdeki pompa manuel,ama şu elle itip çekilenlerden hani lastik pompası gibi.Hiç memnun değilim,çok hava yapıyor,göğüs ucumu morartıyor ve sadece süt çok bol olunca bi kısmını sağıyor.Göğsümü boşaltamıyorum yani.Hem de tek başıma sağamıyorum,birinin sağması gerek.
Şimdi yenisini alıcam bebedor'un manuel olanı güzelmiş diye duydum ördek başı gibi elle sıkılıp sağılanlardanmış.Yoksa elektrikli mi alsam?ay onlar da çok pahalı,150-200 tl en az,var mı tavsiyesi olan?

canim subat annelerinin nerdeyse hepsi medela elektrikli pompayi kullaniyor.. bende dahil
tavsiye ederim gogsunu tumden bosaltiyor

çok sağolun kızlar evet bende foruma biraz baktım da gerçekten medeladan memnun olmayan yok gibi bşey.Ben de ondan almaya karar verdim ama siz mini'sini mi normalini mi kullanıyosunuz?ben miniyi alıcam fiyatı uygun diye ama normali daha iyiyse fikrimi değiştirebilirim ne dersiniz?
Ha bu arada bişey daha sorucam,bebek emdikten sonra bazen göğsümde böle bi sızı oluyo sanırım süt tamamen boşalmıyo sebebi bu olabilir mi?Pompayı bu yüzden alıyorum zaten bebeğim meme alıyo hatta çok seviyo emmeyi ama nedense göğsümü boşaltmak için uğraşmıyo süt az gelmeye başlayınca kendini hiç yormuyo basıyo çığlığı ben de bir iki zorluyorum baktım olmuyo diğer memeye geçiyorum sonra da doyuyo zaten,ama işte benım göğüsler tam boşalmıyo bunu yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…