Doğuma Hazırlık süt pompası alıcam ama kararsız kaldım..yardım lütfenn

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mhrmh

her canlı bir mucizeee
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
338
2
96
Düzce
medela ve kraftın elektrikli pilli süt pompaları birbirine çok benzio...arada da 50,60 tl kadar bi fiyat farkı var..çok kararsız kaldım..bunlardan birini kullanan ya da alan var mı......

evet sanırım haklısınz ama doğumdan sonra telaş yaşamak istemiyorum...acelem bu yüzden...

elektirikli veya pillileri bana doktorum tavsiye etmemişti gögüs ucunu tam kavrayamıyo iyi çekmiyo demişti.bende doktorumu dinledim ve chicconun el pompası var büyük ama küçügü degil.ayyy o bi kavrıyovalla açılmayan gögüs ucumda delik kalmamıştı.resmen süt fışkırdı.meger uçları tıkalıymış o yüzden emzirememiştim ilk günü onun sayesinde uçlarını açtım.rahat rahat emdi.çok işime yaradı,

mrhb lar ben anne diilim ama hamileliği boyunca ve doğumda ablamın yanındaydım....siz her duruma karşı alın derim ablamın göğüsleri çok fena şişmişti ve çocuk doğal olarak çok şiş olduğu için bir süre memeyi alamadı ve o şişlik ablamın canını yaktı hem bebek için hem sizin içi gerekli bence alınn...şimdiden hayırlı bi evlat olması dileğiyle canım....

sut pompasi iyi degil diye biliyorum....kuzenim ilk cocugunda gayet guzel emzirmisti ama ikinci cocukta sutu az old. icin doktor onersiyle almisti....ama pompayi kullandiktan sonra az olan sutu de gelmedi...iyi dusunmelisin bebegini sutunden mahrum etme ihtimali olabilir....kullananlarin bazilari mennun olsada,bazilarinda da ters etki yapabiliyor...

ayy kızlarr aklım karıştı iice....çalıştgım için pompaya kesin ihtiyacım olacak..benım kararsızlığım kraft mı alsam medela mıydı.....ama şimdi pompa alsam mı almasam mı noktasına geldi..bir yandan da hem emzirip hem de sütümü sağıp biberonla nasıl verıcem ,ikisini aynı anda kabul eder mi bebeğim hiiç bilmiyorum...

ayy kızlarr aklım karıştı iice....çalıştgım için pompaya kesin ihtiyacım olacak..benım kararsızlığım kraft mı alsam medela mıydı.....ama şimdi pompa alsam mı almasam mı noktasına geldi..bir yandan da hem emzirip hem de sütümü sağıp biberonla nasıl verıcem ,ikisini aynı anda kabul eder mi bebeğim hiiç bilmiyorum...

:roflol::roflol:

canım emzirecek anneler için biberon önermiyolar, kaşıkla yedirmelisin çünkü memeyi almayabilir sonra,

pompaya gelince, bence de almalısın. bende ilk başta gereksiz görüyodum ama 2 günde göğüslerim taş gibi oldu sütten ve kızım tutamadı çok sertleştiği için.
ben medelanın manuel olanı aldım, şimdilik gayet memnunum.

ben ahstanede kizim dogdugunda elektirikli kulandim soyle ikili baslikli olandan cok guzeldi ve cekiyordu ve ben normal elde olani aldim berbat ya hemen alstigi atiyor iki uc basmayla hic menun degilim vallla

canım emzirecek anneler için biberon önermiyolar, kaşıkla yedirmelisin çünkü memeyi almayabilir sonra,

pompaya gelince, bence de almalısın. bende ilk başta gereksiz görüyodum ama 2 günde göğüslerim taş gibi oldu sütten ve kızım tutamadı çok sertleştiği için.
ben medelanın manuel olanı aldım, şimdilik gayet memnunum.

teşekkür ederim cmrcim..evet almaya karar verdim ben de..şimdi doğumdan sonra bi de o işle uğraşmak istemıyorum...herşey elimin altında olsun...ama anlamadığım bi konu sence bebeğim kaşıkla alır mı sağdığım sütü..zor olmaz mı..sen denedin mi..?

medelanın pilli elektrıkle calısanı tavsıye ederım .hele kı calışıyorsan dusunmeden al.sagıp buzluğa atabılırsın

cnm ver biberonla ben doğduğundan beri bi yere gitceğim zaman sağıp biberonla verdim hiiiç bişide olmuyo valla hem biberonu emiyo hem göğsümü hiç ayırd etmio uğraşma kaşıkla fln zor olur ama biberonda aventi tavsiye ederim mutlaka az akışı olandan al pompadada madela mini elektrikli pilliyi almalısın acayip iyi şimdiden hayırlı doğumlar cnm bebeğini sağlıkla kucağına al inşaallah :emir_bebek:

ben medela kullanıyorum elektrikli olanı çok memenunum hiç acımıyor göğüslerim ve tam oturuyor başka markada hiç sütüm gelmedi şimdi açıldı şükür

cnm ver biberonla ben doğduğundan beri bi yere gitceğim zaman sağıp biberonla verdim hiiiç bişide olmuyo valla hem biberonu emiyo hem göğsümü hiç ayırd etmio uğraşma kaşıkla fln zor olur ama biberonda aventi tavsiye ederim mutlaka az akışı olandan al pompadada madela mini elektrikli pilliyi almalısın acayip iyi şimdiden hayırlı doğumlar cnm bebeğini sağlıkla kucağına al inşaallah :emir_bebek:

demircik çok teşekkür ederim cevabın için...demirciğin biberonla memeyi ayırt etmemesi harika..41 kere maşallhh..bunu duymam çok ii oldu...aynen yazdıgın gibi biberonlarımızdan biri avent,medelayı da istedim netten..inşllhh işime yarar..tavsiyelerinz benım için gercekten önemli..

ben medela kullanıyorum elektrikli olanı çok memenunum hiç acımıyor göğüslerim ve tam oturuyor başka markada hiç sütüm gelmedi şimdi açıldı şükür

pitoscum çok teşekkürler..istedim medelayı..inşllhh benim de işime yarar:)))

sütü kasıkla verdiğinde zaten sütün çoğu dışarı akıyor ziyan oluyor .benim kızımda hem biberonu hem memeyi alıyor çok şükür.

Back
X