Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy kızlarr aklım karıştı iice....çalıştgım için pompaya kesin ihtiyacım olacak..benım kararsızlığım kraft mı alsam medela mıydı.....ama şimdi pompa alsam mı almasam mı noktasına geldi..bir yandan da hem emzirip hem de sütümü sağıp biberonla nasıl verıcem ,ikisini aynı anda kabul eder mi bebeğim hiiç bilmiyorum...
:roflol::roflol:
ayy kızlarr aklım karıştı iice....çalıştgım için pompaya kesin ihtiyacım olacak..benım kararsızlığım kraft mı alsam medela mıydı.....ama şimdi pompa alsam mı almasam mı noktasına geldi..bir yandan da hem emzirip hem de sütümü sağıp biberonla nasıl verıcem ,ikisini aynı anda kabul eder mi bebeğim hiiç bilmiyorum...
canım emzirecek anneler için biberon önermiyolar, kaşıkla yedirmelisin çünkü memeyi almayabilir sonra,
pompaya gelince, bence de almalısın. bende ilk başta gereksiz görüyodum ama 2 günde göğüslerim taş gibi oldu sütten ve kızım tutamadı çok sertleştiği için.
ben medelanın manuel olanı aldım, şimdilik gayet memnunum.
cnm ver biberonla ben doğduğundan beri bi yere gitceğim zaman sağıp biberonla verdim hiiiç bişide olmuyo valla hem biberonu emiyo hem göğsümü hiç ayırd etmio uğraşma kaşıkla fln zor olur ama biberonda aventi tavsiye ederim mutlaka az akışı olandan al pompadada madela mini elektrikli pilliyi almalısın acayip iyi şimdiden hayırlı doğumlar cnm bebeğini sağlıkla kucağına al inşaallah![]()
ben medela kullanıyorum elektrikli olanı çok memenunum hiç acımıyor göğüslerim ve tam oturuyor başka markada hiç sütüm gelmedi şimdi açıldı şükür