Doğuma Hazırlık süt pompası alıcam ama kararsız kaldım..yardım lütfenn

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bende Medela mini elektrilkli pilli pompadan aldım. Oğlum 5 aylık ilk başta bende almadım ama 3.ayın sonunda aldım pompayı sütüm az olduğu için değil ama ne olur ne olmaz diye süt depolamak için aldım ve çok memnunum hergün kullanıyorum gayet güzel canımı hiç yakmıyor hergün 1 poşet süt sağıp buzluğa atıyorum bunlar ilerisi için gerekecek. Ayrıca ayda bir eşimle dışarı çıkıyoruz sinema vs. o zaman teyzeleri sütü çözdürüp veriyolar biberonla. Güzel bir ürün, tavsiye ederim.

kardeşim medelanın elektrkli pompasını kullanıyor.gayet memnun ama biraz sesli çalışıor gibi geldi bana

ben de nuk emotion aldım medeladan çok şikayet var demişler eşime sesli arıza yapıyor diye ama bu nuk emotionın da gücü az gibi geldi bana sağdıktan sonra elimle de sıkınca süt geliyor biraz daha ve 15 20 dk.uğraşıyorum 50ml zor çıkıyor yani sesli mesli keşke medela alsaydım diyorum pahlı diye bunu aldık bence fos çıktı kullanan da yok galiba 225tlye aldım sütüm mü az acaba diye de düşünüyorum ama belli canım çekiş gücü az nuk emotionın

:emir_bebek:[COLOR="Puherkez medelayı öneriyor etrafımda. bende ona karar verip sipariş ettim. manuel olanlar göğüs ucunu tahriş ediyormuş. uygun olanları var ama alıp acı çektikten sonra ya da kullanamadıktan sonra ne işe yarar...... rple"][/COLOR]

medela ve kraftın elektrikli pilli süt pompaları birbirine çok benzio...arada da 50,60 tl kadar bi fiyat farkı var..çok kararsız kaldım..bunlardan birini kullanan ya da alan var mı......

benim de arkadaşım süt sağma makinesi diye bahsetti güldüm yani,elektrikli süt pompası di mi onun adı,aklımda bulunsun da doğurunca lazım falan olur,hamile kaldım da doğurması kaldı:))))seneye inşallah..bu arada avatarınızdaki bebek sizin yanılmıyorsam maaşallah allah nazarlardan saklasın,poposunu kaşıyın çook şeker bişey yaa:nazar::nazar::nazar:a.s.

ben de bin kişiyle konuşup bin ayrı forumda araştırdıktan sonra medela'nın elektrikli pompasını aldım. mini olanının çekiş gücü daha düşükmüş, o yüzden normal boyunu aldım ben.
doğumuma 13 gün var, henüz deneme fırsatım olmadı ama fişe takıp sesini dinledim çünkü hakkaten pek çok yerde çok gürültülü olduğu yazıyordu.

gerçekten bebeğin uyuduğu odada kullanılacak bir şey değil, ayrı yerde sağılmalı süt... çünkü bayaa ses çıkıyor. ama öyle abartı, rahatsız edici bir sesi de yok..

pompa gereksiz diyen çook kişi var; süt gelmeyince, bebişler açlıktan sarılık olunca, açlığa dayanamayıp mamaya başlanınca ne olacak peki diye soruyorum, buna da cevap veren yok.

bence elektrikli ya da manuel, doğumu yaklaşan her anne isteğine ve bütçesine göre bir tane pompa edinmeli..
az olan sütü çoğaltmak, fazla olan sütü depolamak için çok işimize yarayacağını düşünüyorum.

Kullanmadan önce nasıl dezenfekte ediliyor?Bir de valize koydunuz mu bunu?

göğüse temas edecek huni şeklindeki parçayı ve sütün birikeceği biberon haznesini sterilizatörde dezenfekte etmek lazımmış kullanım öncesinde. parçalar kolay çıkıyor zaten..
sterilizatör yoksa da kaynar suda.

sezaryen yaptıracak annelerin mutlaka hastaneye götürmesi lazım bence.
normal doğumda süt daha çabuk geliyormuş da, sezaryende sıkıntı olabiliyormuş.
ben de mutlaka koyucam hastane bavuluma.

peki medela elektrikli pilli süt pompasının minisini mi alalım büyüğünümü?.çok fark varmdır ki aralarında acaba.yada ne gibi bi fark var?

Çok rahat bi olay ya. Benim eltim doğum yaptı. Bebiş 2 kilo doğduğu için ememiyordu. 2 gün boyunca elle sıkıp, çay kaşığıyla verdik. Ay çok zordu ya. Ama sonra bir akrabası elektrikli süt pompası almış getirmiş sağolsun. O kadar çok işe yaradıki anlatamam.

canım ben de çalışıyorum, mayıs ortasında doğum yapıcam inşallah. Bende çok araştırmıştım herkes Medela tavsiye etti, medelanın mini elektrikli pilli pompasını aldım. deneyince gorecegiz bakalım.

ben sonunda manuel lansinoh aldım 40 liraya.
emişi inanılmaz iyi; ama tabi henüz doğum yapmadığım için tam bir yorum yapamıcam:ecrin_bebek:
ilk izlenimim çok olumlu ama..

Back
X