Doğuma Hazırlık Süt pompası neyi tavsiye edersiniz????

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

aycem2013

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
130
0
26
K.K.T.C.
Kızlar selam,

1aydır süt pompası araştırıyoruz kullananlar yada duyanlar varsa hangisini tavsiye edersiniz?....malum benim ikiz oğulcuklar olacak)))herkese sağlıklı bir hamilelik diliyorum

Ben de bu konuda arada kalanlardandım. Medela, Ameda ve Avent arasında kalmışken, Lansinohun çiftli pompasını çok uygun fiyata bulunca aldım. Eğer memnun kalmazsam hastane tipi kiralarım diye düşünerek. Bir kere kesinlikle elektrikli ve çiftli önerdi tecrübeli arkadaşlarım. Çünkü bir göğüsten çekerken diğeri dolarmış bu sebeple de en iyi rahatlatan çiftlilermiş.

Son düzenleme:
ben manuel kullandım lansinohtan memnundum. ama arkadaşın dediği çok doğru biri sağılırken öbürüde doluyo hatta benim yapım gereği ikisinden birden süt geliyo gelince elektrikli alsam çiftli alırdım herhalde...

ben de biraz önce lansinohun çiftli otomatik pompasını aldım canım.kampanyalı 175tl ben de çok araştırdım bu markada karar kıldım.ayrıca lansinohun göğüs pedi, göğüs ucu kremi,süt saklama poşetini de aldım.bakalım inşallah iyi olurlar.araştırmalarım en iyinin bu marka olduğunu gösterdi.

merhaba ben de Medela Mini Elektrikli ve Pilli Süt Pompası kullandım. memnundum. biraz sesi var. fiyatı da uygun. ben memnundum epeyce de kullandım.
görümcem hastanede lansinoh çiftli kullandı ama hiç çıkmadı sütü. belki eskiyip performansını kaybetmiş olabilir bilemiyorum.

avent elektrikli pompanın üstüne pompa tanımam. hastane tipi pompalardan farkı yok, çok nazik üstelik süt saklmam kaplarına biberon başlığını takınca sütümü o kaptan bu kaba aktarıp ziyan da etmedim. avent marka ne aldıysam memnunum.

bende aventi düşünüyordum ama hiç çift taraflı düşünmemiştim.....diğer markalarıda incelicem teşekkürle yine değişik yorumları olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum

Canım ben şuan Lansinoh çiftli kullanıyorum çok memnunum. İlk hafta Medela kullandım, çekiş gücü azaldı.
Birde ben sadece sağarak verdiğim için zaman da önemli o yüzden birini sağacak zamanda ikisini birden sağabiliyorum. Zaten birini sağarken öbüründen akmaya başlıyordu.
1,5 aydır kullanıyorum ve artık ikisini tek elimle kullanıp bebeğim mızlarken ağzına emziğini de verebiliyorum. Malum, bebeğinizle yalnızken de sağmaya devam etmemiz gerek.

Ben Kraft AV33 Smart Şarzlı ve Elektrikli Göğüs Pompası nı yaklaşık 2 ay kullandım. Göğüs uçlarımı çok acıtıyordu. Sağarken resmen nefesimi tutuyordum. ki benim acı eşiğim yüksektir. Yine de bir kere aldık diye kullanacaktım ancak ürün bozuldu. 0-1-2 diye üç ayrı ritmi vardı. 0--temizleme, 1-- yoğun çekiş, 2--normal çekiş. Ben 2'de kullanıyordum hep. Ancak ürün artık çekiyor ancak meme ucunu geri salmamaya başladı. sürekli çekiyordu. hem acı veriyor, hem de 2 ayda bozuldu.hiç tavsiye etmiyorum.

Ben Kraft AV33 Smart Şarzlı ve Elektrikli Göğüs Pompası nı yaklaşık 2 ay kullandım. Göğüs uçlarımı çok acıtıyordu. Sağarken resmen nefesimi tutuyordum. ki benim acı eşiğim yüksektir. Yine de bir kere aldık diye kullanacaktım ancak ürün bozuldu. 0-1-2 diye üç ayrı ritmi vardı. 0--temizleme, 1-- yoğun çekiş, 2--normal çekiş. Ben 2'de kullanıyordum hep. Ancak ürün artık çekiyor ancak meme ucunu geri salmamaya başladı. sürekli çekiyordu. hem acı veriyor, hem de 2 ayda bozuldu.hiç tavsiye etmiyorum.

Aaa ben de bugün indirimde gördüm neredeyse alacaktım :-o iyi oldu bunu söylemeniz...

Bu arada çocuk doğduktan sonra 8 ay kadar işe gitmeyeceğim. Yani çocukla devamlı olacağım. Şimdiden pompa almak lazım mı acaba?

Doğum yapmadan önce gereksiz bir ürün olduğunu düşünüyordum oysa ki çok gerekliymiş. hem çalışan hem de çalışmayan anneye. Şöyle ki;
1. Çalışan anne iş yerinde gündüz süt sağıp akşama bebeğine getirmek için
2. Sırf sütü kesilmesin diye göğüslerini iş yerinde sağmak için
3. Evde sütünü sağıp o işteyken bebeği anne sütünden mahrum kalmasın diye kullanır.
4. Çalışmayan anne göğsünde biriken sütü sağıp kendini rahatlatmak için
5. Pazara, çarşıya kadar gideceğinde birinin bebeği besleyeceği sütü sağıp bırakmak için kullanır.
6. Bazı bebekler çok küçük doğduğundan emme işlevini yerine getiremezler. Bu durumda anne sütünü sağıp bebeğe vermek için
7. Bazı bebekler de anne memesini almazlar. Bu durumda da anne sütünü 7/24 sağmak zorunda kalır.
Henüz bebeğim 2 aylık ancak ben süt sağma konusunda uzman kesildim. Ama durum bundan ibaret. Ben 4 numaralı anneyim. Doğumdan 2 gün sonra eşim acil gidip almıştı. Mastit olacaktım yoksa. Yine de sizin durumunuzun nasıl olacağı ve hangi numaralı anne olacağınız belli olmaz. bu yüzden şimdiden almayın derim. Çünkü 6-7 numaralı anne olursanız çift sağma makinesine ihtiyaç duyarsanız. Ama gözünüze mutlaka bir iki makine kestirin, vakti geldiğinde ihtiyacınıza göre almanızı tavsiye ederim. Bol sütlü günler.

Kızlar ameda purely yours çift başlıklı elektirikli pilli süt pompamı satıyorum çalışıcam diye aldım çalışmayınca sadece bir kaç kere göğsüm şişince kullandım çok kaliteli ve sanki bebeğinizi emzirir gibi güçlü sağım yapıyor normal fiyatı 495 ben 300 e satıyorum

ben de çok araştırmıştım ve avent'in elektrikli olanından almaya karar verdim e-bebekte 249 tl ye görünce satın aldım.. tekli aldım ben..inşallah memnun kalırım..

Back
X