Süt sağarken meme ucum küçük küçük çok sayıda su topladı

Yepyep

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
83
73
33
Merhabalar,
Doğum yaptım maalesef erken doğum diye sütümü sağıp bebeklerime, hastaneye götürmem gerekiyor. Elektrikli süt sağma makinası aldık. 1 hafta güzel güzel uğraştım azıcık da gelse göğsüm iyi idi. Son 2 gün artsın diye hem süre hem vakum arttırdım diye mi ya da neden bilmiyorum aşırı acıdı. Bir baktım meme ucumda küçük küçük dünya kadar su kabarcığı. Nasıl acıyor . Ne yapmalıyım bilmiyorum . Sağmaya cesaret edemiyorum . Kıyafet bile değemiyorum . Yaşayan , çözen? Yabancı sitelerde benzer durum fotosu buldum onu ekliyorum
 

Eklentiler

  • 9D836639-D5F9-48BA-8409-7D741BB8744F.png
    9D836639-D5F9-48BA-8409-7D741BB8744F.png
    462,8 KB · Görüntüleme: 729
Cok zorlamissiniz , kanayabilir bile..evde varsa zeytinyagi surun.. goguslerde bir sizi olunca hemen makinayla bosaltin..5 dk ile .. sonra dinlendirin..
Sut icinse meyve yiyin bol bol ,su icin ama gogsunuzu bu sekilde zorlamayin
 
Suan sağmalı mıyım? Ne yapsam sabaha kadar çok kararsızım . Sağmaya dayanabilecek miyim onu da bilmiyorum ama. Suan dünya kadar su kabarcığı var . Sabahı beklesem doktora gitmek için , süt birikir değil mi?
 
Bende de olmustu. ben bir sey surmedim süte geçiyor diye. ilk 2 ay hep aci vardi, nasil 2 sene gececek demistim. 2/2,5 ayin sonunda her sey normale dondu, acı sızı kalmadi Azcik sabir. Ilik suyla ara ara yıka, iyi geliyor. Bir de uygun zamanlarda üstün açık kalsın. Ben öyle yapmistim.
 
Suan sağmalı mıyım? Ne yapsam sabaha kadar çok kararsızım . Sağmaya dayanabilecek miyim onu da bilmiyorum ama. Suan dünya kadar su kabarcığı var . Sabahı beklesem doktora gitmek için , süt birikir değil mi?
Omuzlarsan gogse inci bi sizi olur ya hani ,sut geliyo yani o zaman ,sagma makinesine takmadan evvel gogsune gogus ucuna zeytin tagi sur ki pompanin kuvvetinde surtunup su toplamasin..gogus ucuna baska piyasada merhemler var arasitip alabilirsin ama en dogali zeytinyagi,hakiki tereyagi..
Yeni dogum yaptigim icin hemen gelmez sut sezeryan sanirim bide..beyaz lahanayi diri olacak sekilde hasla,dayanabilcegin sicaklikta gogsune koy ,bda sutu getirir.. kendine bi rutin olustur ilk 5 dk ile basla ama 20 dk dinlen en az ,sutun miktari cogalir hem kaliteli olur .. 2 gun arayla sagmai 5dk ,5dk arttir..
 
Benim ikiz bebeklerim erken dünyaya geldiler hala küvezdeler buraya çok zor zamanlarda yazdım sağolun cevaplarınızı okuyup faydalandım ama bir türlü teşekkür edemedim . Suan en azından göğsümle ilgili sorunum yok . Çok teşekkür ederim 🙏🏻
 
X