- 12 Eylül 2014
- 4.087
- 6.392
- 158
- 39
- Konu Sahibi Umayumay35
-
Kızlar merhaba. konum biraz burda kalırsa çok sevinirim .süt sagma makinası doğumdan hemen sonra gerekli oluyor mu sizce? Bi de medela ya iyi diyorlar lansinoh da öyleymiş? Bunların hangi modellerini kullaniyorsunuz?
Ben aventin Manuel olanını almıstım cok yorucu duruyor kenarda. Lansınoh un tekli elektrikli olanını kullanıyorum cok memnunum. Ama sımdı alacak olsam ciftli alırdım.Kızlar merhaba. konum biraz burda kalırsa çok sevinirim .süt sagma makinası doğumdan hemen sonra gerekli oluyor mu sizce? Bi de medela ya iyi diyorlar lansinoh da öyleymiş? Bunların hangi modellerini kullaniyorsunuz?
İse ne zaman donucem bilmiyorum .bi de dışarı çıkarsam vs sagdigim süt lazım olur diye düşünüyorumsüt sağma makinasına neden gerek duyuyuyorsunuz ki daha doğum yapmadan.
Belkide çocuğunuz emecek buna hiç ihtiyacınız kalmayacak.ki inşallah kalmaz.
ama çalışıyorsanız sağıp bırakmak adına ben philips aventelekrikli olanını kullanmıştım memnun kaldım.
Çok teşekkür ederim canım. Göğüs uçlarım küçük ememezse diye endişelerim var.bi de tabi 6 ay sonra ise dönebilirim uzun vadede de lazım olur diye düşünüyorumOğlum yarik dudak damakli doğdu. Emme ihtimali sifirdi. Bende süt sagma makinesi aldim. Ve tam 1 sen boyunca sagip verdim. Goguslerimin hissizligi 1 sene sonra gecti o kadar cekiyor ki gogusu. Imkaniniz varsa bebeginizi emzirin sagmayin. Ama illa bir oneri istiyorsaniz; avent kullandim ben. Ve biberonunun cam olmasina dikkat etmenizi tavsiye ederim. Saglikla büyütün bebeğinizi
eğer dinlersen alma az para değil ki , emmezse hemen git al .Çok teşekkür ederim canım. Göğüs uçlarım küçük ememezse diye endişelerim var.bi de tabi 6 ay sonra ise dönebilirim uzun vadede de lazım olur diye düşünüyorum
Gögüs ucu satılıyor gögüs ucu olmayanlar icin hem meme de yarada yapmıyormus onlarıda bi arastırınÇok teşekkür ederim canım. Göğüs uçlarım küçük ememezse diye endişelerim var.bi de tabi 6 ay sonra ise dönebilirim uzun vadede de lazım olur diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?