Süt sagma makinesi hangi marka hangi model almalıyım?

Mamajoo aldim bebegim emiyor ama goguslerim tikandi dogum yapar yapmaz lazim oldu. Ayrica bebegi bir yere birakacagim zaman sut sagabiliyorum. Ve süt arttırmak için pompayla sağım teknikleri var ben denemistim. Göğsüm tıkandığında hastane tipi pompa kiralamak istedim 15 günlüğü zaten benim aldığım aletin satın alma fiyatına eş değerdi neden kiralayayım alıp istediğim zaman kllanmak varken dedik. Ve çekiminde 10 kademe var ben daha 5in üzerine çıkamadım çok şiddetli cekim yapabiliyor.

Kızlar mesajlarınız için çok teşekkürler. Bikac gün ban yemişim o yüzden yazamadım. Lansinoh indirimli buldum 270 TL ye 2 li elektrikli dün ondan sipariş verdim.
Yapay göğüs ucu gibi bişey varmış çocuk bi doğsun da bi şekilde sıkıntı olursa ondan alırız artık. Bu arada 35.haftaya ulaştım çok şükür. Sonlara doğru endişeler artıyor inşallah her şey yolunda gider de sadece disarda isim olduğu zaman sağıp bırakırım .

Lansinoh ciftli kullanmistim ben de ilk zamanlar cok ihtiyac duyulabiliyo siz calisacaginiz icin de gerek duyacaksiniz bence basarili bi tercih yapmissiniz
Bebeginizi saglikla alin insallah kucaginiza

sagma makinasını ne kadara aldınız? birde çekim gücü kuvvetli mi çünkü ben çok sütü olan biri değilim.alıp almama konusunda kararsız kaldım.ya süt çıkmazsa diye.

sagma makinasını ne kadara aldınız? birde çekim gücü kuvvetli mi çünkü ben çok sütü olan biri değilim.alıp almama konusunda kararsız kaldım.ya süt çıkmazsa diye.

Tam hayirlamiyorum internetten bakabilirsiniz ama e bebekte filan satilandan cok daha uyguna aldik internetten 200 civari olabilir siz bakin fiyatlarina. Cekim gucu 10 kademeli ben 5in uzerine cikamadim cok asiri cekim gucu var çünkü. Yani daha yuksek modda kullanabilirsiniz. Cekim gucu cok iyi. Ama surekli sagacaksaniz calisicaksaniz vs ciftli olanlarindan alin. Sirayla sagmak uzun sürüyor

çok teşekkür ederim.meme reddi yaşıyoruz o yuzden sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…