Bebek İkinci El Süt sagma makinesi

ebru_82

Guru
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2008
209
105
303
42
Arkadaşlar süt sagma makinesi alicam l. Tavsiye edebileceğiniz marka var mı? Güçlü ve hızlı sagsin istiyorum. İkinci el de varsa düşünebilirim

Merhabalar..
Bende awentin bu modelinden var. Manuel.. Elektrikli alicaktim nette cok fazla yorum okuyunca bunu almaya karar verdim. Cok memnun kaldim.. Eli hic yormuyor. Gogus ucunu sagarken hic acitmiyor..
Ama ne yazik ki en fazla 6 / 7 defa kullanmisimdir.. Baslarda goguslerim cok dolu oldugu icin bosaltamiyorduk mecbur almak zorunda kaldim.. Sonra o asiri doluluk gidince sagmaya hic gerek kalmadi.. Kutusunda duruyor.. Nette de kullanici yorumlarina bakabilirsiniz..

Son düzenleme:
Bende weeweel marka elektrikli makine var az kullanıldı 70 TL ye bırakırım düşünürseniz

Lansinoh 2 li sağma ister elektirikli istersen pilli kullanılıyo taşıma çantasıda var ayrıca süt saklama poşetleriyle birlikte düşünürsen yardımcı olurum netten yorumlara bakarsan genelde tavsiye edilem makine bende o sebeple almıştım.

Eklentiler

• image.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 111
Lansinoh ne kadara bırakırsınız ben düşünüyorum da

Makine hâlâ elinizde mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…