Merhabalar..
Bende awentin bu modelinden var. Manuel.. Elektrikli alicaktim nette cok fazla yorum okuyunca bunu almaya karar verdim. Cok memnun kaldim.. Eli hic yormuyor. Gogus ucunu sagarken hic acitmiyor..
Ama ne yazik ki en fazla 6 / 7 defa kullanmisimdir.. Baslarda goguslerim cok dolu oldugu icin bosaltamiyorduk mecbur almak zorunda kaldim.. Sonra o asiri doluluk gidince sagmaya hic gerek kalmadi.. Kutusunda duruyor.. Nette de kullanici yorumlarina bakabilirsiniz..
Lansinoh 2 li sağma ister elektirikli istersen pilli kullanılıyo taşıma çantasıda var ayrıca süt saklama poşetleriyle birlikte düşünürsen yardımcı olurum netten yorumlara bakarsan genelde tavsiye edilem makine bende o sebeple almıştım.
Lansinoh 2 li sağma ister elektirikli istersen pilli kullanılıyo taşıma çantasıda var ayrıca süt saklama poşetleriyle birlikte düşünürsen yardımcı olurum netten yorumlara bakarsan genelde tavsiye edilem makine bende o sebeple almıştım.