Süt ve Peynir İşletmesi.

Birkadinvebiranne

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
6.169
813
373
Kızlar merhaba,
Patronlarımız yeni bir şirket daha açacak. Süt ve Süt ürünleri üzerine.

Ama isim bulamadık :)

Aklınıza bir şeyler geliyor mu? piyasada olmayan :)

Hadi akıl verin.

aksüt alsüt içsüt doğa süt güvensüt vb ay aklıma gelmedi ya patronların isimleri veya soyisimlerinden türetilebilir belki

Son düzenleme:
ilgi görmediğinden değil...bende şuan açtım konunu okudum düşünüyorum saçma sapan şeyler geliyo aklıma..benim dinlediğim bi radyo vardı.(matrax) adamın biri katıldı yayına dedi''terzi dükkanı açıcam isim arıyorum ne olaiblir'' herkez yazıyo işte kırık makas,altın eller felan..bi msj geldi 'diktir git' ne kadar yaratıcı bi fikir inş sizde bulursunuz değişik bi isim

ayy bayıldım diktir git hee...

evet genel müdürüm gelip geçip bulamadınmı diyor. aklıma gelenlere bakıyorum netten hep var ne bulayımki ben.
Birde doğallaığı simgelesin diyor...
Doğalsızını buldukta...

Son düzenleme:
aklıma değişik işetme adlarI geldi paylaşmam lazım çok hoşuma gitmişti benim bu tarz şeyler çok ilgi çekiyor
internet cafe adı CİNNET
cafe ELİNİN KÖRÜ( TELEDFON GELİR NERDESİN DER ARKADAŞIN CEVAP ELİNİN KÖRÜ :)
pide lahmacun salonu DÖ-LA-Pİ(DÖNER-LAHMACUN-PİDE) SANKİ YABANCI BİR YER GİBİ
birde adam mavi jeans yanına BORDO diye dükkan açmış BORDA-MAVİ yan yana olmuş
birde şey vardı bar adı MUMBAR(BAĞIRSAK DOLMASI)

İnşallah yeni işlerinde başarılı olurlar patronlarınız isim olarak paksüt ve sütçü peynirleri olabilir tabi bu isimde kullanılan süt ve süt ürünleri var mı bilmiyorum.

evet matraxa katılırsanız çok ilginç öneriler gelir

:)) gerçekten yaratıcı isimlermiş.

Birde bizede uygun birşeyler olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…