- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
- Konu Sahibi Birkadinvebiranne
-
aksüt alsüt içsüt doğa süt güvensüt vbay aklıma gelmedi ya patronların isimleri veya soyisimlerinden türetilebilir belki
ilgi görmediğinden değil...bende şuan açtım konunu okudum düşünüyorumsaçma sapan şeyler geliyo aklıma..benim dinlediğim bi radyo vardı.(matrax) adamın biri katıldı yayına dedi''terzi dükkanı açıcam isim arıyorum ne olaiblir'' herkez yazıyo işte kırık makas,altın eller felan..bi msj geldi 'diktir git' ne kadar yaratıcı bi fikir inş sizde bulursunuz değişik bi isim
Peysüt nasıl olabilir mi acaba direkt aklıma bu geldi
İnşallah yeni işlerinde başarılı olurlar patronlarınız isim olarak paksüt ve sütçü peynirleri olabilir tabi bu isimde kullanılan süt ve süt ürünleri var mı bilmiyorum.
ilgi görmediğinden değil...bende şuan açtım konunu okudum düşünüyorumsaçma sapan şeyler geliyo aklıma..benim dinlediğim bi radyo vardı.(matrax) adamın biri katıldı yayına dedi''terzi dükkanı açıcam isim arıyorum ne olaiblir'' herkez yazıyo işte kırık makas,altın eller felan..bi msj geldi 'diktir git' ne kadar yaratıcı bi fikir inş sizde bulursunuz değişik bi isim
aklıma değişik işetme adlarI geldi paylaşmam lazım çok hoşuma gitmişti benim bu tarz şeyler çok ilgi çekiyor
internet cafe adı CİNNET
cafe ELİNİN KÖRÜ( TELEDFON GELİR NERDESİN DER ARKADAŞIN CEVAP ELİNİN KÖRÜ :)
pide lahmacun salonu DÖ-LA-Pİ(DÖNER-LAHMACUN-PİDE) SANKİ YABANCI BİR YER GİBİ
birde adam mavi jeans yanına BORDO diye dükkan açmış BORDA-MAVİ yan yana olmuş
birde şey vardı bar adı MUMBAR(BAĞIRSAK DOLMASI)
evet matraxa katılırsanız çok ilginç öneriler gelir
:) ben o terzi olayını o programa özel sanmıştım genelde böyle sorular soruluyormu? :)
katılırım böyle ise.
evet olur çok eğlenceli bi program hergece alem fmde
şimdi telefonumdan bakıyorum 89,3 müş gece kaçta çıkıyor...
22,30-23,00 saatleri arasıymış yarım saat az ama yinede deneyeceğim şansımı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?