Süt ve Peynir İşletmesi.

Duru süt ve süt ürünleri yokmuş bak güzel olabilir :)
Bade grup süt ve süt ürünleri de olabilir

canım :)) sakın matraxa katılma nabar o zeki seni yada sen onu kız cok manyak bi adam o dinelrken iyide baglanmak yürek... ister :)) hoş sendede onu susturabilcek potansiyel görüyorum bu akşam dinlim balii

bu arada isim gelmiyo aklıma iç beni nasılal beni gb... ee bu sadece süt mü olcak st ismi dşünüyoruz süt ve ürünleriyse ona göre düşüneyim yani yorma beni sevcanım

hadi bee ayyy korkutmayın kız beni... Akşam park park gezmekten matraxı arayamadım bu akşam kısmet olursa cesaretimi toplarsam aramayı düşünüyorum D demek sende biliyorsun... kız beni mors etmesin adam, hönk der kalırım

Bu arada süt ve süt ürünleri hadi yavru senden çıkacak birşeyler ben arkadaşıma inanıyorum

bence sahiplerinin isimlerinin ilk hecelerinin sonuna süt ekleyerek bir isim bulabilirsiniz
mesela doğan sa doğsüt, alperse alpsüt, vb şeyler olabilir:44:

Uluyayla
meysüt
durusüt
PEYSÜT
özümsüt
köysüt
elit süt
Sütak
isüt
Günsüt

Bunları internetten buldum. Aklıma gelirse yazarım

bu akşam arayamazsın haftaiçi sadece uzun zamandır dinlemiyorum katılırsan dinlerim
mors edebilir yapmışlığı çok

hiç aramadım cedaret edip..ama sen katılırsan bi şey diyeceğini sanmam..isim arıyorsun sonuçta..büyük ihtimal bağlanırsın hatta beklersin 2 saat sonra yayına girince şöyle de..''merhaba ben istanbuldan, ankaradan ( neredeysen artık) bi adet 25 yıllık (buda yaşın..yaşın kaçsa onu de) ayşe(burayada adını) diceksin '' sonra derdini sorarsa anlatırsın inşallah sorunsuz şekilde halledersin..zeki aslında isim bulmayı felan sever..umarım yardımcı olur.

Bak canım bır arkadas matrax ı ara demıs evet ıyı fıkır mutlaka ara zaman zaman benım de derdıme care oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…