Bebek Beslenmesi Süt

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Hazirlanan devam sutleri en gec 1 saat icinde tuketilmeli.
Bende devam sutu kulkaniyorum.yatmadan once su isiticisinda su kayntiyorum dolu oluyor neredeyse.ayrica su bardagina da o kaynamis sudan koyuyorum kenara sogusun diye.bebegim uyandiginda cok kolau bi sekilde ilistirip suyu mamayi hazirliyorum sabaha kadar da o kaynamis olan su beni idare ediyor en son artik ilik oluyor o su hemn kullaniyorum.
Boyle sorunsuz sekilde mama hazirliyabiliyorum.

Formül sütten bahsediyorsanız taze hazırlamak en iyisidir.
Akşamdan termosa sıcak suyu koyun. Gece hazırlamanız iki saniyenizi alır.

Hayır formu süt değil ben geceleri bulabildiğim sürece keçi sütü bulamadığım da inek sütü veriyorum ama gece ısıtıp getirene kadar oğlumun uykusu açılıyor yatmadan önce hazırlasam bozulur mu acaba

Bir kısmını kaynatıp sogutarak cam şişede, diğerini de termosa koyup kullanıyordum ben siz de öyle yapabilirsiniz.

Termos ayarlayın

Ona göre ısıtırsınız bir miktar da uyanıncaya kadar soğur

Lakin hiç gece süt ya da mana hazırlamadım Nasıl olur bilmem

Bir arkadaş Bebek uyanmadan saati kurar biz mama hazırlardık o da o arada uyanır içerdi demişti

Kolay gelsin

Ama gece sut icirmeyi hic onermiyor doktorlar.

Benim oglum 15 aylik doktora gece sut icirmeye baslayayim mi dedim. Sakin oyle birsey yapma gece sut icirmek uydurulmus bir sey yararli degil hatta zararli.

1 yasindan sonra gece beslenmeyi kesmeyi oneriyoruz biz dedi.

Benimki hala uyaniyor ama beni emip geri uyuyor.

Bilmiyorum sizin bebeginiz kac aylik ama gece hayvan sutu vermeyi bir arastirin derim.

Hazirlanan devam sutleri en gec 1 saat icinde tuketilmeli.
Bende devam sutu kulkaniyorum.yatmadan once su isiticisinda su kayntiyorum dolu oluyor neredeyse.ayrica su bardagina da o kaynamis sudan koyuyorum kenara sogusun diye.bebegim uyandiginda cok kolau bi sekilde ilistirip suyu mamayi hazirliyorum sabaha kadar da o kaynamis olan su beni idare ediyor en son artik ilik oluyor o su hemn kullaniyorum.
Boyle sorunsuz sekilde mama hazirliyabiliyorum.
Bende öyle yapıyodum

Bence de termosa su koyup basucuna koyabilirsin,mamayi taze hazirlarsin.
Konu sahibinin izniyle benim de annelere bir sorum var,3 aylik bebegim gece fazla uyanmiyor 5 saat filan araliksiz uyuyor doktora henuz soramadim ama normal mi?

Kalkip mama hazirlamak gercekten cok zormus ama bu yontem en kolayi geliyor bana.
Emzirmek cok guzel hazir sicacik sut.cok kolaylikmis ama emmeyince mecbur mamaya donduk.
Ben emziriyodum da ama doymuyodu ilk doğduğunda sütüm azdı sonra sütün tadını alınca mamayı bıraktı emdi sadece ;)

Konu sahibinin izniyle benim de annelere bir sorum var,3 aylik bebegim gece fazla uyanmiyor 5 saat filan araliksiz uyuyor doktora henuz soramadim ama normal mi?
Uyusun ne guzel.hic elleme kendi ne zmn uyanirsa o zmn uyandir.sen acikmistir uyandirayim dersen bu sefer surekli geceleri uyanmaya baslar.
Kendi aciktiginda uyanir daha ne istiyosun sende dinlen guzelce.

bebeklerin 3 saatte bir duyurulması gerekiyor diye biliyorum uyanmazsa uyandır demişti bana doktorumuz

bebeklerin 3 saatte bir duyurulması gerekiyor diye biliyorum uyanmazsa uyandır demişti bana doktorumuz
Ilk ay ben de öyle yaptim sarilik olmamasi için özellikle ama suan yaptigim dogrumu bilmiyorum.Ilk firsatta doktora soracagim:( ilki de uykucuydu da bu daha fena,7-8 saat bile uyumuslugu var.Ben de uykuya dalmisim,saate baktigimda korkup bebek nefes aliyomu diye kontrol etmistim.

Hayır formu süt değil ben geceleri bulabildiğim sürece keçi sütü bulamadığım da inek sütü veriyorum ama gece ısıtıp getirene kadar oğlumun uykusu açılıyor yatmadan önce hazırlasam bozulur mu acaba

Merhaba

Cozum bulabildiniz mi? Ben de kizimin yataginin basina sut biraksam sabah uyaninca icse acaba uyumaya devam eder mi diye dusunuyorum.

Bazi sabahlar 5te kalkiyor. Sutunu iciyor aonra uykusunu alamadigi icin huysuz oluyor. Acaba bas ucunda sut olsa alip.icip uyur mu? Sutu gece odasina biraksam 11 gibi sabah 5 6ya kadar bozulur mu?

Back
X