- 28 Nisan 2017
- 5
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi Eymenlihayat
Anneler bebeğime gece verdiğim sütü yatmadan önce hazırlasam bozulur mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yegenim buzdolabinda 5 saat kalabilir demisti. Kendisi laborant hastanede. Oda aksam hazirlardi gece verirdik bebise.Anneler bebeğime gece verdiğim sütü yatmadan önce hazırlasam bozulur mu
Bozulmuyor yanii teşekkürlerBir kısmını kaynatıp sogutarak cam şişede, diğerini de termosa koyup kullanıyordum ben siz de öyle yapabilirsiniz.
Bende öyle yapıyodumHazirlanan devam sutleri en gec 1 saat icinde tuketilmeli.
Bende devam sutu kulkaniyorum.yatmadan once su isiticisinda su kayntiyorum dolu oluyor neredeyse.ayrica su bardagina da o kaynamis sudan koyuyorum kenara sogusun diye.bebegim uyandiginda cok kolau bi sekilde ilistirip suyu mamayi hazirliyorum sabaha kadar da o kaynamis olan su beni idare ediyor en son artik ilik oluyor o su hemn kullaniyorum.
Boyle sorunsuz sekilde mama hazirliyabiliyorum.
Kalkip mama hazirlamak gercekten cok zormus ama bu yontem en kolayi geliyor bana.Bende öyle yapıyodum
Ben emziriyodum da ama doymuyodu ilk doğduğunda sütüm azdı sonra sütün tadını alınca mamayı bıraktı emdi sadeceKalkip mama hazirlamak gercekten cok zormus ama bu yontem en kolayi geliyor bana.
Emzirmek cok guzel hazir sicacik sut.cok kolaylikmis ama emmeyince mecbur mamaya donduk.
Uyusun ne guzel.hic elleme kendi ne zmn uyanirsa o zmn uyandir.sen acikmistir uyandirayim dersen bu sefer surekli geceleri uyanmaya baslar.Bence de termosa su koyup basucuna koyabilirsin,mamayi taze hazirlarsin.
Konu sahibinin izniyle benim de annelere bir sorum var,3 aylik bebegim gece fazla uyanmiyor 5 saat filan araliksiz uyuyor doktora henuz soramadim ama normal mi?
bebeklerin 3 saatte bir duyurulması gerekiyor diye biliyorum uyanmazsa uyandır demişti bana doktorumuzBence de termosa su koyup basucuna koyabilirsin,mamayi taze hazirlarsin.
Konu sahibinin izniyle benim de annelere bir sorum var,3 aylik bebegim gece fazla uyanmiyor 5 saat filan araliksiz uyuyor doktora henuz soramadim ama normal mi?
Ilk ay ben de öyle yaptim sarilik olmamasi için özellikle ama suan yaptigim dogrumu bilmiyorum.Ilk firsatta doktora soracagimbebeklerin 3 saatte bir duyurulması gerekiyor diye biliyorum uyanmazsa uyandır demişti bana doktorumuz
Ben mamadan bahsetmiyorum su'dan bahsediyorum. mama bir saat içinde tuketilmezse bakteri üretir. sakin bebeginize yedirmeyin.Bozulmuyor yanii teşekkürler
Formül mama değil sütBen mamadan bahsetmiyorum su'dan bahsediyorum. mama bir saat içinde tuketilmezse bakteri üretir. sakin bebeginize yedirmeyin.
Hayır formu süt değil ben geceleri bulabildiğim sürece keçi sütü bulamadığım da inek sütü veriyorum ama gece ısıtıp getirene kadar oğlumun uykusu açılıyor yatmadan önce hazırlasam bozulur mu acaba