- 1 Kasım 2019
- 2.743
- 5.377
- 158
- Konu Sahibi Bortecineee
Hiç doğum yapmadım, meraktan soruyorum ve çevremde yani kendi tarafımda kuzenlerim ablalarım vs doğum yaptılar bütün doğumlarında yaptıklarını doğum sonrası yaşadıklarını vs konuşuruz, hepsinin ikişertane çocukları var yani o yüzden doğum ve doğum sonrası hakkında bilgim var, fakat bana tuhaf gelen birşey oldu eltim 1 hafta önce sezaryenle doğum yaptı. Herşeyi şekersiz ve hiç baharatsız istiyor. Yani komposto şekersiz olmalıymış, sütlü tatlı vs tatlı yememelşymiş, bütün tatlılar şekerli şeyler gaz yaparmış, sanıldığının aksine tatlı süt yapmazmış ve 6 ay vs hiç baharatsız yemek yemeliymiş. Ben ilk defa onda gördüm bunu, normalde ablamda yengemde kuzenlerimde yediklerine hep dikkat ettiler az baharatlı gaz yapmayan yiyecekler yerler ve tatlı vs de yerlerdi sütleri daha çok grliypr diye ve süt gelmeme sorunu da yaşamadılar ve ilk 6 ay vs süt yanında mama verme gibi bir durumları da olmadı ama eltimin hep süt sorunu olmuş. Yani sütü az geldiği için bebeklerine doğduğundan beri mama veriyor hem de emziriyor. Ben onu düşünerek rahatsız etmeden bir isteğin var mı laktozsuz sütten tatlı vs getirebilirim dedim ama bana tatlı süt yapmıyor herkes öyle zannediyor ama gaz yapıyor, asıl süt yapan uyku ve su filan dedi. Ben de peki ben araştırdığımda sütlğ tatlıların süt yaptığını öğrendim o yüzden demiştim tamam o zaman, başka bir isteğin olursa yaparım vs dedim ama bana çok tuhaf geldi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Kv de bana laf arasında konuşurken bu konuları seni de görcez çocuğun olsun da gazı olsun baharatlı yemeyi görürsün vs dedi. Şaşırdım.