Hahahahaa bende sonradan öğrenmiştim onu![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahahaa bende sonradan öğrenmiştim onu![]()
![]()
@kukrim27 Kendinede üfledinmi seeennnİnanmıyorumkukrim birinci olmuş
yanlış anlaşılma kukrim birinci olmuş
![]()
bir gün tarif verirmisin nevresteNe geliyor![]()
Valla verirsen bende yaparım @Nevreste cimbir gün tarif verirmisin nevreste![]()
![]()
halbuki çok meşhurdu ayy güzelim nimete tek anlam yükleyelim nevreste tadı nasıldı onu de sen bize
Valla verirsen bende yaparım @Nevreste cim![]()
Yok cnm fırsat olmadı@kukrim27 Kendinede üfledinmi seeennnmaşaAllah tebrik ederim kuzum çok sevindim 1. Olmana nice hayırlı başarılar dilerim ♥
♥
♥
♥
♥
♥
hahaaa bari aynı anda yapmasak aynı gün sofraya koymakta olayTadı güzelde yerken akıla gelmese bari sjksjksjkjsk![]()
Harcadılar güzelim maklubeyiTadı güzelde yerken akıla gelmese bari sjksjksjkjsk![]()
hahaaa bari aynı anda yapmasak aynı gün sofraya koymakta olay![]()
Harcadılar güzelim maklubeyi![]()
bir gün tarif verirmisin nevreste![]()
Tarif var:)Valla verirsen bende yaparım @Nevreste cim![]()
ben senide harcadım napim börülceyi görünce nevrim döndüHarcadılar güzelim maklubeyi![]()
itinayla can çıkartılır sıradaki gelsinKoca harflerle yazarız zaar![]()
Adı çıktı canında çıktı![]()
Bizde belki seni harcarızitinayla can çıkartılır sıradaki gelsin![]()
vay vay vay ben bunu yılda bir gün yaparım
Bak sen hiçte çıkıp ben yaptım demiyor@Lunya gıız bak bak deniz börülcesini @Kirmizi pabuc yapmış seni hemşo seniiiii![]()
Yok canım ben buradaki maklubeden bahsetmedimben senide harcadım napim börülceyi görünce nevrim döndü![]()
harcanmamak için yarışmaya girmiyorum kenardan laf atmaca eyi oluyorBizde belki seni harcarız![]()
Yenmediği için ben küçük boy yaptım çabuk oluyor:)vay vay vay ben bunu yılda bir gün yaparım![]()