- Emoji Skoru
- 4.306
- Puanlar
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Calisiyorum canim.. yorucu hemde yeterince: (Sen çalışıyormusun, çalışırken yorucu ve zor olur![]()
Sen çalışıyor musun?Bunu bilmiyordum:)Calisiyorum canim.. yorucu hemde yeterince: (
Son zamanlarda hep evden calistim canim ondan anlamamissindir:)Sen çalışıyor musun?Bunu bilmiyordum:)
Allah kolaylıklar versinn çevirmen falanmısın yoksa möendismisinCalisiyorum canim.. yorucu hemde yeterince: (
Merhaba teyzeciğim nasılsın bügün afiyettesindir inşaAllahSen çalışıyor musun?Bunu bilmiyordum:)
İyiyim yeğenim sen nasılsınMerhaba teyzeciğim nasılsın bügün afiyettesindir inşaAllah![]()

Daha 2 haftamız var belki birgün denk gelir eklersin:)Hayırlı akşamlar herkese
Aslında tam katılımlık bir menüm vardı bu akşam amasunum yapmaya üşendim
Oysa ki, eşim de ben yardım ederim demişti![]()
Nasip canım, belki ekleyebilirimDaha 2 haftamız var belki birgün denk gelir eklersin:)
Sen yarın yine yaparsın canım, senin masalar hep güzelSüper bir sunumum vardı ama sütaşı koymayı unuttum diyw hala içim yanıyorrr![]()
Önemli kuralımız canımSüper bir sunumum vardı ama sütaşı koymayı unuttum diyw hala içim yanıyorrr![]()
Ben birini tanıdımYeni gelenlerden, birinden bir şüphelendim ama vazgeçtim çünkü malum renk yok![]()
Hamd olsun iyiyimİyiyim yeğenim sen nasılsın
İlk mesajı güncelliyordum![]()
Kulağıma söylesene ☻Ben birini tanıdım![]()
SonuncusuKulağıma söylesene ☻