Dün gece oylama sonrası başladı:)Elimde 3 sofra var:)Yeni haftaya ne zaman gönderilecek @Nevreste abla![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün gece oylama sonrası başladı:)Elimde 3 sofra var:)Yeni haftaya ne zaman gönderilecek @Nevreste abla![]()
Herkes maşallah çok hızlıDün gece oylama sonrası başladı:)Elimde 3 sofra var:)
Aynen öyle:)Herkes maşallah çok hızlı![]()
İnşallah abla2.yarışma için sofraları bekliyoruz![]()
Onu hediye gonderilince öğreneceğiz: )İnşallah abla ☺ Eğlenceli bi yarışma olmuş acep sütaş kazanana ne gönderecek... ziraa eve sütaş aldırmaktan adama gına gelecek
Ben geldim@Canfeb nerde niye gelmiyo![]()
Geldim geldim gidip oy veriyim@Canfeb nerelerde?![]()
Oy verirken bilem azrail kibi bakıyorGeldim geldim gidip oy veriyim![]()

O olmuyor açlıktan bizimkilerde çorbayı içmişlerdi ben çekene kadarTamamdırİlki aceleye geldi, ezan okunurken çektim
Bu sefer 10 dakika önceden çekicem
![]()
Bah bah bah Sütaşlarada katılırmışşşş oyyy güzelim benimTamamdırİlki aceleye geldi, ezan okunurken çektim
Bu sefer 10 dakika önceden çekicem
![]()
Tekrar teşekkür ederimSana heralde canım çorbalar oldu ya
Hayırlı sahurlar hemşomSelam hayırlı sahurlar :) oyumu 9. Sofraya kullandim .
@Nevreste hemsom![]()
Ne demek canım hemşerimi boş geçemezdim bamya yı gördüm yapıştırdımTekrar teşekkür ederimkuzum
Ne demek canım hemşerimi boş geçemezdim bamya yı gördüm yapıştırdım
Canım @Nevreste Ye özel mesajla atmalısın.. hemen editle mesajınıİş yerinde iftar.. Sularımız ve hurmamız foto.da unutulmuş :)
Ezogelin çorba,
Taze fasulye,
Yeşil mercimekli bulgur pilavı
ve Sütaş yoğurt..
Masallah canim 35 olucam iste Allah kismet ederse yetistirebildigim.kadar yapmaya calistimBen hızlı davranmisom benim 3. Bu yaşta büyükler 10-7 :)) erkek