- Emoji Skoru
- 47.062
- Puanlar
- 798
VuslatımPinkom![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
VuslatımPinkom![]()
Tamam iyi olur bu bizim içinFotomontaj kursuna Eylül'de gitmeyi planlıyorum o zaman ne isterseniz koyarım![]()
3.ye renk renk tabak mı kullansakKukrim kaselerle tabakları farklı kullanmış ona dikkat eden olmamış:)Menüsü ağır bastı demek bizde yapsak olur:)Sonuncu olmayayım yeter![]()
Ama olmuş bizde yapabiliriz amaç tanınmamakEvet canımtabaklar kahvaltı takımının kaseler yemek takımının
![]()
Yakında yemek yapmamıza da gerek kalmaz belki nevo bizim için yapıştırırTamam iyi olur bu bizim için![]()
Benim öyle tabaklarım var kasıtlı tek tek aldığım onları kullanayım:)3.ye renk renk tabak mı kullansak
Belli de olmaz o zaman![]()
Ayyy ne bagiriyor kizzSenin sofrada birşey ben buradayım diye bağırıyor mümkün değil tanımamak![]()
Nasılsın canımVuslatım![]()
4.yü gözünüz bir yerden ısırıyor olabilir:)Bende 3 ü tanıdım![]()
Tamam ablacımEvet oluyor:)
Onu tanımadım benBende 3 ü tanıdım![]()
Bana da yollaBenim öyle tabaklarım var kasıtlı tek tek aldığım onları kullanayım:)
DememAyyy ne bagiriyor kizzde hele
![]()
Bencede olurAma olmuş bizde yapabiliriz amaç tanınmamak![]()
Ayy nolurrr ya merak ettimOnu tanımadım ben
Bana da yolla
Demem![]()
İyiyim çok şükür, annemlerle buluşmuştuk eve geçiyoruz, yolda size bakayım dedim, sen nasılsın? Ne yapıyorsun?Nasılsın canım![]()
Tamam yollayayımOnu tanımadım ben
Bana da yolla
Demem![]()
Pinko'nun oğlu o kadar tatlı kiNasılsın canım![]()
Mıncık mıncık mıncıklayacaksınMutfağın belli zaten herkes artık tanır:)Ayy nolurrr ya merak ettim
Benim az biraz ısırıyor ama o mu bilemedim4.yü gözünüz bir yerden ısırıyor olabilir:)