Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanada canım hayırlı cumalargünaydın hanımlar hayırlı cumalar
Dur daha sana börülceli sofra yapıcam sayın mandalinaoylama ne zaman başlıycak tı masamı seçtim![]()
ama ben börülceli masa buldum ki yoksa sen misinDur daha sana börülceli sofra yapıcam sayın mandalina![]()
Yok canım ben değilim ben yapmadım bu seferama ben börülceli masa buldum ki yoksa sen misin![]()
CAnım ben sana soframı göndermeye çalışıyorum ama olmuyor nasıl yapcaz bunuHayırlı olsun![]()
Resim mi eklenmiyorCAnım ben sana soframı göndermeye çalışıyorum ama olmuyor nasıl yapcaz bunu
Hayır canım hepsini ekliyorum ama mesaji gönderecek yeri bulamıyorumResim mi eklenmiyor![]()
Dosya ekle seçeneği ile ekleyeceksiniz:)Foruma ne ile giriyorsunuz uygulama ile mi ?Öyle ise oradan eklenmiyor olabilir.Hayır canım hepsini ekliyorum ama mesaji gönderecek yeri bulamıyorum![]()
Nevros, sen mesaj at istersen, orayı bilmiyor olabilir.Dosya ekle seçeneği ile ekleyeceksiniz:)Foruma ne ile giriyorsunuz uygulama ile mi ?Öyle ise oradan eklenmiyor olabilir.
Sen mesaj atsan daha iyi olcak sanki canimDosya ekle seçeneği ile ekleyeceksiniz:)Foruma ne ile giriyorsunuz uygulama ile mi ?Öyle ise oradan eklenmiyor olabilir.
Telefon ile mi giriyorsunuz?Sen mesaj atsan daha iyi olcak sanki canim![]()
Evet canımTelefon ile mi giriyorsunuz?
Şimdi size mesaj olarak atıyorum, umarım çözüm olurEvet canım
UmarımŞimdi size mesaj olarak atıyorum, umarım çözüm olur![]()
Mesaj attım size:)Umarım☺
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içinMesaj attım size:)
Rica ederim:)Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için