- 8 Nisan 2017
- 57.832
- 313.695
- 698
Önde mi gidiyorsun yoksa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önde mi gidiyorsun yoksa
ahahahaha geri döndüm şive ye baktım sanki Ege Muğla dolayları gibibende bir ara Ankaralı gibi la cok yazardim
![]()
Yess bebegim kambersiz dugun olur mu sen benim mutfaktan bilirsinsen katıldın mı kız?
fısıldasaydın ya kulağıma![]()
evet bana da öyle geldiBirtane sofra lokantada çekilen masa gibi aynıbirtek banamı öyle geldi
Düzenleme;
Evet öyleymiş :) herkese başarılar
Bakalım çok heyecanlı gidiyorYok Canım
Sonlardayım![]()
Basa basa gitmiyorken bile heyecan oluyor onlarda zirvede dir heyecanbaşa baş giden masalar var sahipleri heyecan varmı![]()
![]()
![]()
Üç sofra arasında gidip geliyor birincilik Hanım ablacığımKaçıncı masa önde hanımlar.
Üç sofra arasında gidip geliyor birincilik Hanım ablacığımoylama süresi de kısa ya heyecanlı olacak gibi
Masaları gördükce yaprak sarması istiyorum4, 6 ve 21 numaralı masalar kapışıyor heyecan dorukta kim kazanacak büyük ödül kimin olacak kıran kırana mücadele sonucu çok yaknda az sonra arkası yarın![]()
![]()
![]()
tabi yemekleri gör yiyeme kafayı yer insan![]()
bende börülce etli ekmek sarma dolma kebap vs...Masaları gördükce yaprak sarması istiyorum![]()
Börülce hiç yemedim burdaki masalarda gördüm sadece :)))bende börülce etli ekmek sarma dolma kebap vs...
ya buralarda börülce yetişmiyor satılmıyor fotolarda gördükçe içim gidiyor tamda mevsimi