• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Sütaş 3. Yarışma

Yöresel Yemekler

Sütaş Sponsorluğunda en başarılı bulduğunuz ''Sütaş İftar Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    297
  • Anket Kapalı .
Bu arada yarışmaya katılan herkesi tebrik ederim, anneciğim @PapatyamMeneksem e de ayrıca teşekkür ederim. Doğum günüm için hazırladığı iftar sofrasıyla katılmıştı, ellerine sağlık tekrardan annem çok güzeldi hepsi 😍

Tebrik ederim Canım :sampiyon:
Çok tatlı bir evladın var Allah bağışlasın🥰
Tahmin etmiştim sana ait bir sofra olduğunu😊

Bak bak dün oldum meraktan @LezzetliCipetpet hiç aklıma gelmedin kız vicdansız insan özelden msj çakar :KK48: buarada coook tebrik ederim tatlım minnakıda op maşallah size:nazar::KK200::KK15:
@LezzetliCipetpet sana yazmıştım görmedin alıntılayayım dedim :KK48: .tekrar tebrik ederim canısı :KK19:

Soframa oy verdiğiniz için çok teşekkürler 🥰

@loveislovee
@blondgunes
@nicksizbirisi
@girlinred
@solmez
@ebisssss
@AKovser
@Makyajkolik13
@asabihatun
@cokguzelolsun
@merve-onur
@honey bunch
@ChillOutt
@Alonya03
@BlueCape
@Mutlu2890
@seyma2019
@pinkpantera
@Anneolmak istiyorum

:KK68:Bana oy verdiğiniz için çoooooook Teşekkür ederim ballarımmm ,öpüyorum yüreğinizden :KK200: :KK74::KK15:

@adel8893 @balbocuuu @HemGevezeHemDeli @MaviKuplik @Tatlianne20 @Reyyan__ @Kirmizi pabuc @Curly @Ceylin_naz @N e V a @dusduru @Loverdose @nursevdi @parkbyull @cemre cemre @Machu Picchu @Amazing_Queen @orjinal19 @CocoChanelmademoiselle
@s i d e l y a @Vazelin005 @Mancar
@Gold stone @Sevgiyeyolculuk @Mcbre @Mahperi

@carpathia
@RUJLU KIZ
@FallenAngel
@Mia
@Oxygen_
@aspirin_a
@Asmii
@Drderdimderin
@Chocolata_zeynep
@_CaNanSu_
@Xlovelyxx
@Yusske
@Ssda_
@Kendinisevenbiriii
@Lilimam
@Kutsal Tiramisu
@Yilmaz28
@De_Beauvoir
@Leyl-i-fer
@ecesaygi
@Aylinftm
@Dyggg_d
@Sblmrc01

Oy veren canim arkadaslarim tesekkurler hayirli ramazanlar.:KK36::KK36::KK36: hersey gonlunuzce olsun...:KK200:

Back
X