Mutfak Püf Noktaları sütlaç servisi...

specific84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
119
0
46
Ankara
kızlar size bir şey sormak istiyorum. misafirime sütlaç yapacağım. ama kaselere koymak yerine çay fincanına koyup kendi tabağıyla servis etmek istiyorum ne dersiniz? güzel olur mu?

kızlar size bir şey sormak istiyorum. misafirime sütlaç yapacağım. ama kaselere koymak yerine çay fincanına koyup kendi tabağıyla servis etmek istiyorum ne dersiniz? güzel olur mu?

hmm değişik bi fikir daha önce ne gördüm ne de duydum.bu kk kadınları ne yaratıcı maş diyorum size:52:
fincan küçük olmazmı cnm :44:

hmm değişik bi fikir daha önce ne gördüm ne de duydum.bu kk kadınları ne yaratıcı maş diyorum size:52:
fincan küçük olmazmı cnm :44:

benim takımımın fincanı biraz büyük hem tekrar isterlerse ikinci bir fincan daha getiririm (çay gibi yani) ben de bir yemek sitesinde bir sütlü tatlıyı böyle servis ettiklerini gördüm ama onların fincan mı olduğunu yoksa fincan formunda cup gibi bir şey mi olduğunu bilemedim tabi. şimdi tekrar baktım da bulamıyorum o siteyi
ama ilgine teşekkür ederim canım... :))

kızlar 32 kere görüntülenmesine rağmen sadece bir cevap aldım.
evet güzel olur ya da hiç hoş olmaz demek bu kadar mı zor yani !!!

Bence pekala da fincanla servis edilebilir. Ama misafirlerinizin kim olduğu da önemli, bir laf edip de canınızı sıkacak birileriyse klasik yöntemleri tercih etmekte yarar olabilir. Yok eğer arkadaş, kafa dengi birileriyse hiç durmayın fincanla servis edin derim.

Sena

Bence pekala da fincanla servis edilebilir. Ama misafirlerinizin kim olduğu da önemli, bir laf edip de canınızı sıkacak birileriyse klasik yöntemleri tercih etmekte yarar olabilir. Yok eğer arkadaş, kafa dengi birileriyse hiç durmayın fincanla servis edin derim.

Sena

çok sağol sena;
tamamen kafa dengi biri o yüzden ben de yüksek ihtimal öyle yapacağım. nasıl olur diye nete baktım ama inan hiç bir şey bulamadım...

Bana pek iyi olur gibi gelmedi açıkçası

Sonuçta fincanın tutacak yeri var değil mi

Aklımda kendi fincanlarım canlandı belki o yüzden

Seninkiler farklı mı acaba

yani kallavi fincan gibi mi

Bana pek iyi olur gibi gelmedi açıkçası

Sonuçta fincanın tutacak yeri var değil mi

Aklımda kendi fincanlarım canlandı belki o yüzden

Seninkiler farklı mı acaba

yani kallavi fincan gibi mi

evet benim fincan takımım da senin de söylediğin gibi kallavi fincan takımı (kulplu yani) ama zaten standart kaseden kulplu oluşu sayesinde ayrılacağını düşünmüştüm açıkçası.

çok sağol sena;
tamamen kafa dengi biri o yüzden ben de yüksek ihtimal öyle yapacağım. nasıl olur diye nete baktım ama inan hiç bir şey bulamadım...

google dan sütlaç servisi deyip görselleri seçtim. aşağı indikçe solda sayfa no ları var 11. sayfa son resim kesinlikle fincan. belki başka da vardır.

Yani fincnla servisin belgesi de elinde artık:66:

google dan sütlaç servisi deyip görselleri seçtim. aşağı indikçe solda sayfa no ları var 11. sayfa son resim kesinlikle fincan. belki başka da vardır.

Yani fincnla servisin belgesi de elinde artık:66:

çok çok sağol sena zahmet oldu; haklısın şimdi bakıyorum ve eğer dediğin gibi kesinlikle bir fincansa yarın belgeli bir sunum yapacağım demektir. :65:

çok güzel bi fikir yemek ve kahvaltı takımlarının nescafe fincanları da olabilir küçük porsiyonla gözü doymayan aileler için :}

teşekkürler

çok güzel bi fikir yemek ve kahvaltı takımlarının nescafe fincanları da olabilir küçük porsiyonla gözü doymayan aileler için :}

teşekkürler

hafta sonu yaptığım sunumu misafirim çok beğendi. zaten çay fincanı dediğim sizin nescafe fincanı dediğiniz fincan takımım.
ilginize teşekkür ederim.

Bence ancak nescafe fincanında olabilir...Bunun yerine fazla yüksek olmayan bir kadeh daha mantıklı olur.

Back
X