o neee pirinç subyeDisaridaki gibi olsun isterseniz pirinç sübye ile yapin. Netten tarifini bulursunuz.
Yoksa pek bir sey farketmez. Hepsi baglayici madde sonucta.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o neee pirinç subyeDisaridaki gibi olsun isterseniz pirinç sübye ile yapin. Netten tarifini bulursunuz.
Yoksa pek bir sey farketmez. Hepsi baglayici madde sonucta.
oo süper tamamdırKutuların üzerinde yazıyor. Birinde misal pasta börek yazıyor diğerinde pasta börek sütlaç diye belirtiyor. Ben ona göre alıyordum ama şimdi unuttum mısır mıydı buğday mıydıSiz alırken kutunun üzerini okuyun yazdığına eminim
ama ne nişastasııBen nisasta ile yapıyorum çok da güzel oluyor....
bende mısır nişastası dıye aldım tarifimi ama heryerde farklı görünce kafam karıstıYa bebeklere mama yapıyorlar ya pirinç unuyla, onun tadında sorun yok ama hafif pütürlü oluyor.
Puding falan yapmak istesen olmaz mesela, o kaygan kıvam için mısır nişaştası lazım. Sütlaç içinde aynı mantıkdır diye düşünüyorum.
Pirinç nişastası diye bişey de mi var? Kafam karıştı yorumlardan. Benim bildiğim pirinç unu ama mısır nişastası var.
Buralarin kralicesibişey dicem mune kim![]()
Buralarin kralicesi![]()
ikisinide koy ben öyle yapıorummerhabalaaar
sütlaç yapmayı düşünüyorum fakat tariflerin bazı yerlerinde mısır nişastası bazı yerlerde ise pirinç unu diyor...... Sizce hangisi(NORMAL SÜTLAÇ OLACAK FIRINDA DEĞİL..)
Bence iyi olur. Hatta bulabilersen sütün içine vanilya çubuğu da at bir parça, enfes oluyor.bende mısır nişastası dıye aldım tarifimi ama heryerde farklı görünce kafam karıstı
Genelde mısır nişantaşı kullanıyorum ama farketmez gibi geliyor. ..ama ne nişastasıı
Pirinç subye de neymiş ki ilk kez duydum.
bişey dicem mune kim![]()
o neee pirinç subye![]()
Hiç birini kullanma . Ölçüsü tutarsa gerek kalmaz. Sulu kalıyorsa pirinci az geliyordur yada az kaynatıyorsundur.
çok teşekkür ederimm :)Canim kivamini koyu seviyorsan pirinç nisastasi kullan bugday nisastasi da olur. Pirinc nisastasi kullanirsan tadi daha sekerli olur hos bir aroma bugday nisastasi kullanirsan biraz daha muhallebimsi olur. eger sütünü akiskan istersen hicbir sey kullanma. Sadece pirinc şeker süt yeterli.
Pisirdikten sonra küçük guveclerin varsa onlara koyup 10 dk firinlarsan ustu guzelce kizarir guveclersen guvecin dibine su koymayi unutma. Kolay gelsin afiyet olsun.
o zaman hep birlikte yiyelimBence iyi olur. Hatta bulabilersen sütün içine vanilya çubuğu da at bir parça, enfes oluyor.
Pirinci çok olmayacak, sütü de vanilyalı puding kıvanmında...![]()
Ay bir an korktum senden kuşum :)))) tövbe bismillah akşam yemeğinde ne yedin pulbiber isot falan mı koydun yemeklere
Ay bir an korktum senden kuşum :)))) tövbe bismillah akşam yemeğinde ne yedin pulbiber isot falan mı koydun yemeklere![]()