sütlaç tarifi hakk

Buralarin kralicesi :KK66:
Bos vakitlerinde elinde kepceyle dolasip bdvde yemek tarifi verenlerin kafasina geciriyor
:KK70:
Bu yorumu yeni gördüm, bol kepçe mune derler bana :KK70:asıl lakabım cımbızlı müdüre, korkutmayın insanları, kepçeyi hemen demeseydiniz keşke, cımbızdan başlayıp kepçe tırpan diye gitseydiniz:KK70:

Ya bebeklere mama yapıyorlar ya pirinç unuyla, onun tadında sorun yok ama hafif pütürlü oluyor.

Puding falan yapmak istesen olmaz mesela, o kaygan kıvam için mısır nişaştası lazım. Sütlaç içinde aynı mantıkdır diye düşünüyorum.

Pirinç nişastası diye bişey de mi var? Kafam karıştı yorumlardan. Benim bildiğim pirinç unu ama mısır nişastası var.
Ben pirinç unu koyarım sütlaça, koymadan evvel bir miktar soğuk sütle pütür olmasın diye çırparım bir kapta.

:KK70:
Bu yorumu yeni gördüm, bol kepçe mune derler bana :KK70:asıl lakabım cımbızlı müdüre, korkutmayın insanları, kepçeyi hemen demeseydiniz keşke, cımbızdan başlayıp kepçe tırpan diye gitseydiniz:KK70:
Basima ne geldiyse kapatamadigim cenemden geldi valla :KK53:

Ben ikisini de koymam sütlaç pişirdikten sonra üçte birini başka bi kaba alıp blendırdan iyice geçiriyorum, bi de pirinci çok fazla yıkamıyorum nişastası gitmesin diye :KK50:

Back
X