En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Başka tarif kaldı mi Nevoş çok güzel sütlü tatlılar var aslında , onlar gelmedi tavuk göğsü, kazandibi, keşkül gelecek diye düşünüyordum, onlar yok
Bir tane daha gelecek canım
Kazandibi 2 defa yapıldı aksilik oldu.Biri eklemedi tarifi değişyirdi.Biri ekledi detaylar yoktu yine tarifi değiştirdi.
Nasip bakalım

Bir tane daha gelecek canım
Kazandibi 2 defa yapıldı aksilik oldu.Biri eklemedi tarifi değişyirdi.Biri ekledi detaylar yoktu yine tarifi değiştirdi.
Nasip bakalım
Geçen aylarda kazandibini yasminsay yapmıştı, çok güzel görünüyordu onun yaptığı, sütlü tatlılar içinde bir tık daha zor olan bir tatlı bence de ,herkes yapamayabilir
Gelsin bakalım son tarifimiz de fasulye olarak oylamayı takip etmek de nasip oldu bana da

Aynen canım yapmak istemediler.
Bakalım nasıl hissedeceksin

Bu olar mı farklı tarif yapmıştım, tutturamadım bıraktım Evdekiler tadını beğendi ama görüntü içime sinmedi

Eklentiler

• IMG_20210511_220344.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 42
Sarma diye diye bana da sardırdınız, belim bıhınım koptu, canım çay istedi, biriniz bana çay yapsın yaprak ve dut yaprağı sardım, dutları arada kakalarom bizimkilere
Ellerine sağlık. Ben de yaptığımda dut karışıktı. İnan üzüm yapraklarını bırakıp dut yedim. O kadar tatlıydı ki

Bu olar mı farklı tarif yapmıştım, tutturamadım bıraktım Evdekiler tadını beğendi ama görüntü içime sinmedi
Güzel olmuş aslında, sunumda bir şeyler ekleyerek çok da güzel görünürdü bence ama insan kendi içine sinmeyince paylaşmak istemez ,haklisin Ama olsun, fırın sütlaç senin nasibinmiş, çok da güzel yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…