• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Sütlü Brokoli Çorbası (komşu teyze sponsorluğunda)

Ellerine sağlık harbi kiz .. :KK66:
Teşekkür ederim bilgece hatun :KK19:
Geçenlerde yaptım bu çorbadan. pure dışında tane brokolide kullandım.... Havuç ve patateste ekledim. Bu şekilde sade de denemek isterim.
Gerçekten çok faydalı bir çorba.
Ellerinize sağlık. Yarışmada başarılar dilerim.
Hmm,o şekilde de güzel olmuştur. Bende o şekilde deneyeceğim.
Teşekkür ederim:KK19:

Ooo seni de aramizda gormek ne guzel:KK68:
Eline saglik canim, hic icmedim brokoli corbasi merak ettim en kisa zamanda yapicam:kk77: basarilar diliyorum:KK60:

Ellerine sağlık hemşom :KK19: brokli sevmeyen kızıma denemeyi düşünüyorum :kk77:çorba delisi :rolleyes:
Hafif ve sağlıklı bir çorba. :KK36:Yarışmada başarılar dilerim :KK36:

Bu harika bir lezzett. Tam anlamıyla mükemmel.
Ben de yapıyorum bunu. Ama direk haşlıyorum ve tabi suyunu dökmüyorum.

Benim hatlar karışmış bu çorbaya yorum yazdığımı saniyordum.:rolleyes:Çorba çok olunca karıştı biraz.:KK53:Bu çorbayı biz de bir iki defa yaptık.Gayet güzel oluyor sonra niye vazgeçtik bilmiyorum.:KK48:En kısa zamanda tekrar yapılacak sayende Harbi.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.:KK36:

Ellerine sağlık hemşom :KK19: brokli sevmeyen kızıma denemeyi düşünüyorum :kk77:çorba delisi :rolleyes:
Hafif ve sağlıklı bir çorba. :KK36:Yarışmada başarılar dilerim :KK36:
Teşekkür ederim hemsoomm:KK60: dene mutlaka,begenecegine eminim :KK19:

Harbicim ellerine sağlık harika olmuş başarılar diliyorum yarışmada :KK60:
Teşekkür ederim keleşli ablam :KK60:

Eline sağlık brokoli çorbasını bekliyordum
yarışmada başarılar :KK24:
Bekleneni yapmak benim isim:cool::KK53: teşekkürler B Bukrem_ :KK19:

Bu harika bir lezzett. Tam anlamıyla mükemmel.
Ben de yapıyorum bunu. Ama direk haşlıyorum ve tabi suyunu dökmüyorum.
Benimde en sevdigim corbalardan. Suyunu çorbaya mi ekliyorsunuz? Doktorlar hep; brokoli ile karnabahari buharda haslayin,vitamini ölmesin dediği için bu sekilde yapıyorum ben. Haşlayarak hiç denemedim doğrusu.Hoppa

ellerine sağlık canımcım başarılar dilerim:kk77::KK60:
Sağol tatlimm:KK60:

Ellerinize sağlık, çok sağlıklı guzel bir lezzet. Yarışmada başarılar dilerim.
çok teşekkür ederim :KK60:
Benim hatlar karışmış bu çorbaya yorum yazdığımı saniyordum.:rolleyes:Çorba çok olunca karıştı biraz.:KK53:Bu çorbayı biz de bir iki defa yaptık.Gayet güzel oluyor sonra niye vazgeçtik bilmiyorum.:KK48:En kısa zamanda tekrar yapılacak sayende Harbi.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.:KK36:
Çorbası daha akşam koydum o yüzden yorum yapmamış olman normal şekerim :KK48: çok teşekkür ederim bebisim:KK74:

Back
X