Maske Tarifleri sütlü buz mucizesi :)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

pitho86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
2.459
1.910
83
Arkadaslar yanlis hatirlamiyosam sophie lorenin bi formulu bu netten bakabilirsiniz.
Sütü buz kaliplarinda donduruyoruz her sabah yuzumuzu yikadiktan sonra peceteye sarip yuzumuzde gezdiriyoruz 1-2 dk bekletip yikiyoruz nemlendirici uygulayabiliriz. Devamli yapin kadife gibi oluyo cildiniz :D

Evet 15 gundur yapiyorum cok iyi geldi bana cnm tabi duzenli cilt bakimimi da yapiyorum geceleri. Bu buzlu sut sabah bakimim :cool:

Arkadaslar yanlis hatirlamiyosam sophie lorenin bi formulu bu netten bakabilirsiniz.
Sütü buz kaliplarinda donduruyoruz her sabah yuzumuzu yikadiktan sonra peceteye sarip yuzumuzde gezdiriyoruz 1-2 dk bekletip yikiyoruz nemlendirici uygulayabiliriz. Devamli yapin kadife gibi oluyo cildiniz :D
Çok ilginç ama yinede dencem

Back
X