Aynen canım senin sayende bende katıldım teşekkürlerİyi ki önermisim yarismaya katilmanicok guzel görünüyor canim ellerine sağlık
Teşekkür ederimEllerinize sağlıkYarışmada başarılar bol şanslar dilerim
Bol şans kuzuAynen canım senin sayende bende katıldım teşekkürler
Teşekkürler canımBol şans kuzu
Teşekkür ederim sanırım sizde katıldınız.. Sizede başarılar dilerimSunum çok hoş görünüyor:)
Ellerinize sağlık, başarılar dilerim:)
Teşekkür ederim:)Teşekkür ederim sanırım sizde katıldınız.. Sizede başarılar dilerim
Ellerinize saglik ,enfes gorunuyor.Basarilar
Teşekkür ederim canım.. Evet tel şehriye ile de güzel oluyor..Ellerine sağlık canım. .
Başarılar dilerim. .
Bende tel Şehriye ile sütlü çorba yapıyorum. .
Karabiber çok yakışıyor. .
Teşekkürlereline sağlık canım başarılar
Teşekkür ederimEllerine saglik cnm
Teşekkürler.. Evet benim içinde eskiyi hatırlatıyor.. Annem arada özellikle kışları sabahları yapardı bunu.. Ve hala gittiğimizde yapar.. Ben çok seviyorum.. Dediğinizi de deneyeceğim sağolunNeden yemeklerde hep eskilere gidiyorum bilmiyorum ama bu çorba beni çoook eskilere götürdü. Babaanbemin vazgeçilmez corbasiydi, cok sık yapardı ve cok severek içerdim.
babaannem ilaveten içine patateste dogrardi aklınızda bulunsun. Ellerinize sağlık, cok güzel görünüyor, uzun zamandır yapmıyorum iyi oldu hatırlattınız, yarışmada başarılar dilerim.
Hiç tatmadıysanız tavsiye ederim çok güzel bir çorbaÇok değişik bir çorba.Daha önce hiç görmedim.Sunum da çok şık.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?