- 2 Aralık 2015
- 33.553
- 111.054
- 598
Benim pişi değil o, margaretinPişin çok güzel eline sağlık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim pişi değil o, margaretinPişin çok güzel eline sağlık![]()

Ama fırında diye eklenmiş, pişi muhabbeti gibi bir şey bu. Aslı yağda kızıştırılandır.Bak gayet de güzel olmuş
Börekler Konu 'Fırında sigara böreği'
![]()
Canınız sigara böreği çekiyorsa ama tavada yağlı yağlı sigara böreği yemek istemiyorsanız fırında sigara böreği daha az yağıyla beklentilerinizi karşılayacak...
Fırında sigara böreği malzemeleri
3 orta boy patates
2 su bardağı kaşar peyniri
2 adet yumurta
1 kg hazır yufka
1 fincan süt
1 fincan sıvı yağ
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı karabiber
3 çay kaşığı tuz
Bir miktar susam
Bir miktar çörekotu
![]()
Fırında sigara böreği tarifi
İlk olarak patatesleri soyup haşlayın. Patatesler haşlanınca bir çatal yardımıyla...
- Nevreste
- börek fırında sigara böreği hamurişi sigara böreği yemek
- Yorumlar: 0
- Forum: Yemek Tarifleri
Cano nazlaniiiiAnaaaaam, babaam geç bunlarııı![]()
Ama bence pişi yamuk olur. Kahvaltıcılarda bile şekilli olmaz yani. Kalıba basılıp yapılması saçma geliyorSen değil ben yamuk yaparım![]()
AhahahadsdsfHerkes bir Mutfağın leydisi değil![]()
Sen nazlı görmemişsinCano nazlaniiii![]()
Çok pardonBenim pişi değil o, margaretin![]()
Haklısın canomAma bence pişi yamuk olur. Kahvaltıcılarda bile şekilli olmaz yani. Kalıba basılıp yapılması saçma geliyor
EvetHaklısın canom️
Gizli gizli Ahmet Kaya dinliyorduk şimdi iyi oldu böyleAhmet kaya şarkıyı bugünleri görerek yazmış demek ki malum oldu![]()
Pişi de benim değilÇok pardonNevreste sana bu nedir diye sorunca ben sen yaptın sandım.

PekiPişi de benim değil
Nevreste de bana sormadı
Ben masumum![]()
KapattımSütlaç ve magnolia kapatılsın!

Mayalı benimNevreste bize pişi yarışması yapman gereken mevzular var
Bir gün dışarda kahvaltıda idik kalabalık bir grup arkadaşın biri sigara böreğini istedi diğer bir arkadaştan o da şey demişti ona sigara demeyelim de kalem diyelim diye sansür atmıştı arkadaşaOna sigara böreği denmez bacım, rulo börek denir.![]()
Zeytin pişince güzel oluyor aslındaÜşengeç işi nevosum kahvaltıliklari birleştirmiş![]()
Ben bir defa sigara böreği yaptım, oda kızartmaHayır var, hatta Bacikom da yapmıştı bir yarışmada![]()
Ben yine olamamKuzu daha önce birinci olmayanlar yarışacak
13 yaşındapearlshine bu vizyoner, inovatif bakış açısına sahip gustosu olan kızın kaç yaşında?