• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Sütlü Tatlılar

İyiyiz şükür. Okula gönderdim 😅 aynı devam. Asıl sen nasılsın bebeler nasıl? Sahalara ne zaman dönüyorsun? Mantılarını ve seni çok özledik
Ohh ikiside okula gidince rahatliyorsun dimi 🤓 benim rahatlamama epey zaman var🤪
Valla napim büyüyoruz büyüdükçe fenalasiyoruz oturmak istemiyoruz 😐WC ye girmek benim için bir luxs🤪🤣
Valla eve zor yemek yapıyorum be canom hem yap hem fotola olmasa çoktan geri donerdimde üşeniyorum ellaaam 🤪kız valla erkek çocuğu diye bisey varmış hepsimi öyle bilmemde beni yedi bitirdi😑

Selam kaçak:P Nerelerdesin canım? :KK16:
Ölmedim sürünüyorum jeyom🤪 valla tempo bitmiyor benim . Kuzu 48 e geri düştüm ya ben iyice zayıfladım neguzel 52 yi görmüştüm.😑biraz regl 1 ay sürdü onun etkisi çocuk Durmaz onun etkisi derken kurudum ha😑
Mantilarin gözü yaşlı :KK45:
Elbet birgün sileriz göz yaşını :cool:🤪

Ölmedim sürünüyorum jeyom🤪 valla tempo bitmiyor benim . Kuzu 48 e geri düştüm ya ben iyice zayıfladım neguzel 52 yi görmüştüm.😑biraz regl 1 ay sürdü onun etkisi çocuk Durmaz onun etkisi derken kurudum ha😑

Elbet birgün sileriz göz yaşını :cool:🤪
Allah kolaylık versin kuzu🥹hadi inşallah, bekliyorum😅😚

Ohh ikiside okula gidince rahatliyorsun dimi 🤓 benim rahatlamama epey zaman var🤪
Valla napim büyüyoruz büyüdükçe fenalasiyoruz oturmak istemiyoruz 😐WC ye girmek benim için bir luxs🤪🤣
Valla eve zor yemek yapıyorum be canom hem yap hem fotola olmasa çoktan geri donerdimde üşeniyorum ellaaam 🤪kız valla erkek çocuğu diye bisey varmış hepsimi öyle bilmemde beni yedi bitirdi😑
Allah kolaylık versin canım. Erkek analığı zordur iyi bilirim 🤣

Back
X