Popüler Konu Sütlü Tatlılar

Başımın kaşıntısından uyuyamıyorum offff bu ne ya nasıl geçecek
Geçmişler olsun ne oldu öyle.
Allah kolaylık versin, umarım işinin ehli, meslek ahlâkı olan bir usta gelir.
Biz bu sene usta'dan çok çektik, kendimiz usta olduk
Çok sağol inşallah öyle olur .
Herkes usta oldu artık yaparız ederiz diyorlar.

Geçmişler olsun ne oldu öyle.

Çok sağol inşallah öyle olur .
Herkes usta oldu artık yaparız ederiz diyorlar.
Ayyy abla bize yaparız ederiz diyen usta işe başladı, yarım bıraktı bugün gelicem yarın gelicem, ayağım kırıldı, cenazem var diye diye 50 gündür bekliyoruz

Benimde olmuştu. Bulaşık makinasına kaynaklı olmasın sebep. Birinde hortumundan, diğerinde pompasından sebepti

Ayyy abla bize yaparız ederiz diyen usta işe başladı, yarım bıraktı bugün gelicem yarın gelicem, ayağım kırıldı, cenazem var diye diye 50 gündür bekliyoruz
Sıkıntılı tipler bunlar,2 iş öğrenip ustayım diye dolanıyorlar .
Benimde olmuştu. Bulaşık makinasına kaynaklı olmasın sebep. Birinde hortumundan, diğerinde pompasından sebepti
Bu sene gene zemindeki boru patlamıştı,yüzeye yakın konulmuş,herhalde aynısı oldu gene.

Sadece duş almadığın için değildir o kaşıntı kesi olan bölgenin de etkisi vardır
Doktora söyleyip bunun için ilaç, krem, kuru şampuan uygulaması, nemlendirici krem vb kullanabilirmisin diye sor bence
Sordum canım, benim metal alerjimde var dikislerde metalde var (tam içerik olarak nedir bilmiyorum ama şu defteri falan zımpara edersin ya öyle) o mu yaptı hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…