Popüler Konu Sütlü Tatlılar

Ay merak ettim şimdi anlatsana
Öyle kaotik bir şey yok ya. İmam hatipte öğretmen yok diye ben görevlendirilmiştim, iki okula birden gidiyordum. Beni dışlıyorlardı, kimse selam vermiyordu. Her imam hatibin öyle olmadığını da biliyorum ama bana yobaz ablalar denk gelmişti. Bir de 4 Nisan’da Ankara’ya Türkeş anmasına gittim diye müdür tehdit etmişti o kadar skkdkdkd

Benim kız da İmam Hatip Ortaokulu 'na gidiyor. Sınavla alıyordu, çevrede en iyi okul o diye oraya verdik ama zor geldi söyleniyor kaç senedir. O tiplerde var ama doğru.

Benim kız da İmam Hatip Ortaokulu 'na gidiyor. Sınavla alıyordu, çevrede en iyi okul o diye oraya verdik ama zor geldi söyleniyor kaç senedir. O tiplerde var ama doğru.
İmam hatipte çalışan branş öğretmeni arkadaşlarım var, kaynım da imam hatipte Türkçe öğretmeni. Onlardan biliyorum her okulun öyle olmadığını. Ama o okul çok gıcıktı ya.

Evet senin kızın okulu gibiler ayrı. Onlardan bize de çok öğrenci geliyor. (Bizim lise sınavda %5’lik dilimle alıyor.)

Niye zor geldi ki tesettür zorunluluğundan mı yoksa arapca için düşük not verilmiyor diğer dersler de eşit zaten

Yüzdelik dilim iyiymiş benim şu anda iki liseye giden öğrencim var evin dibinde okul diye tercih ettik açıkçası

Niye zor geldi ki tesettür zorunluluğundan mı yoksa arapca için düşük not verilmiyor diğer dersler de eşit zaten
Tesettür zorunlu değil ki imam hatipte, en azından bizim okulda, çoğunluk açık zaten.Ama etek giymek rahat gelmiyor Arapça, kuranı kerim, tecvid dersleri de var, zor geliyor. Ve de ilkokula bakarak daha disiplinli öğretmenleri. Biraz rahata, keyfine düşkün zamane çocukları

Aaa benim oğlumda son iki sene gitti bu derslerden düşük not verilmedi Ankara'daki eltimin çoçukları da öyle bu derslerden düşük not verilmiyor demişlerdi her yerde aynı diye düşündüm
Ama buradakiler okula girerken baş örtüsü kullanıyordu çıkınca çıkartıyordu etek yok burada pantolon üstü uzun hırkaları var dize kadar

Bugün çok aylaklık yaptım
Site site olmasada topik topik gezdim
Dünü de yolda geçirdim sinirlerim zıpladı aklıma gelince tırlarla aynı hızda gidip geldim eş kişisi kamyonet geçen arabayı verdide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…