• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

Favori sütlü tatlım ;

• Ankete Katılan
    163
Hemşom senin tatlında aklımda ama senden başka 3-4 tarif daha var:9:Hatta 5-6 tarifte olabilir:44::27:İşimiz bayağı zor:5:Buarada cepten beğen yapmak zor oluyor:44:Tüm mesajları beğenmek istiyorum,bazıları oluyor bazıları nekadar uğraşsamda olmuyor yanlış anlaşılmasın:16::54:
cnm saka takildim ben.icinden hangisini begendiysen ona vercen tabiki:54:
Bende verirsem acaba diğerlerine haksızlıkmı yapmış olurum düşünçesi oluştu :44:
Ne yapacağız:31:
herkes böyle düsünürse kim oy kullanacak:9:
Efser'im netim geldi:52::52:
Gözün aydin cnm:38:

Ben de canım:38:
Hangi tatlıya oy vereceğiz dediğin gibi birine versem diğerine haksızlık yapıyorum gibi geliyor:ssz:
Allahtan herkes böyle düsünmüyor,yoksa ne olurdu düsünmek istemiyorum:9:
Bilmiyorum :50:hepsi çok güzel :31::56:

Bencede,olsada yemesek,baksak:9:

cnm saka takildim ben.icinden hangisini begendiysen ona vercen tabiki:54:

herkes böyle düsünürse kim oy kullanacak:9:

Gözün aydin cnm:38:

Allahtan herkes böyle düsünmüyor,yoksa ne olurdu düsünmek istemiyorum:9:

Bencede,olsada yemesek,baksak:9:
Tabi ki canım haklısın ama benim beğendiğim çok tatlı var:30:
:38::38:
Benim katildigim yarismalarada oy kullanmamaya yeminlimisin hemsom:9:
Yok canım öyle söylüyorum mutlaka vereceğim oyumu

Onuda düşündüm canım ama sanki olmaz gibi :18:ben düşünürüm bu gidişle son güne kadar:9:

Evet canım olmaz mutlaka vermemiz lazım

$image.webp
Şimdi haşladığım içli köfteleri yiyelim sonra tatlıyı düşünürüz :9::56:

Son düzenleme:
Yarışmaya katılan bütün arkadaşları tebrik ediyorum gerçekten hepsi birbirinden güzel ellerinize emeklerinize sağlık.
Benim oyum elossaya bayıldım tarifine ve sunumuna :56:

Canım benim güzel arkadaşım çok teşekkür ederim:16:

Herkesin ellerine sağlık arkadaşlar..:54::54::54:

Oyum Elossa'ya bu kez..:16:

Megim şekercim çok teşekkür ederim bende seni en kocamanındaaannn:16:

Günaydın:16:

KAZANDİBİ

$kazan-dibi-tarifi.webp
Kazandibi İçin Gerekli Malzemeler;

1.5 litre süt
250 Gr Toz şeker
3 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı nişasta
1 yemek kaşığı margarin
1 Paket pudra şekeri

Yapılışı;

İlk olarak elimizde bulunan 1.5 litre Sütümüzü Derin Bir Tencereder kaynatalım .Şekeri ve biraz suyla ezilmiş pirinç ununu karıştırıp sütün içerisine ekleyelim . Karıştırmaya devam ederek 15 dakika kadar daha pişirin. Ateşten indirildikten sonra margarin ilave edilip mikser yardımı 10 dakika çırpılır. Az yağlanmış ve üzerine pudra şekeri serpilmiş tepsiye boşaltın. sadece alt kısmı yanan fırında veya ocakta çevirerek kızartın.Oda sıcaklığına geldikten sonra buzdolabına koyup yaklasık olarak 3 saat bekletiyoruz. Iyice soğuduğunda tatlıyı karelere bölün. Bir spatula yardımı ile de kaldırıp, ikiye katlayın. Yanık kısmı üstte olacak şekilde servis yapın
. Afiyet Olsun…:125:

yarışma başlamış. hepinize bol şans:46:

Son düzenleme:
yarışma başlamış. hepinize bol şans:46:
Tesekkürler cnm:16:
Canım:29:gel buraya yaparım sanada :56:diyetede yenir içli köfte,kalori hesaplamasını iyi yaparsan:34:
Cok tesekkür ederim cnm benim.benim sorunumda o,icli köfet oldumu kendimi kaybediyorum,yani baya baya cok yerim:17:
Öyle 2 taneyle agzim görür midem görmez benim
:56:

O yüzden diyete baslamadan yaptim bende,büyük kizimda cok sever,beraber sonunu getirdik:9:

Back
X