• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

Favori sütlü tatlım ;

• Ankete Katılan
    163
İçliköfteeee :52: Kazandibiiii :52:
Evet iyi bir ikili :52:

yarışma başlamış. hepinize bol şans:46:
Sağol datlum :38:
Tesekkürler cnm:16:

Cok tesekkür ederim cnm benim.benim sorunumda o,icli köfet oldumu kendimi kaybediyorum,yani baya baya cok yerim:17:
Öyle 2 taneyle agzim görür midem görmez benim
:56:

O yüzden diyete baslamadan yaptim bende,büyük kizimda cok sever,beraber sonunu getirdik:9:

Afiyet bal şeker olsun :56:yağ olmasın eneji olsun :38::9:
Benimde başlamam lazım bu aralar diyete:30:

Oylamaya katılım çok mu az bana mı öyle geldi.Ben de oyumu kullanmadım daha.Biraz daha düşüneyim.:27:

Efser ve sen hani şehirdesiniz merak ettim. Yakındaysanız gelip bizzat bunlardan isteyeceğim. Hem başka istediklerim olursa onları da not edip gelirim :9:
sana göre uzakmıyım bilmem :9:
ama yinede olsun biz bu gidişle bu masefeleride aşarız, gel ben sana yaparım tatlım:29:

Son düzenleme:
Bukadar güzel tatlıların:56:düşünmeside zor:31::9:

Evet canım ya bana kalsa hepsine oy veririm:)Güya oylama sistemi değişecekti.Hani nerede.:19:Ben hepsine oy vermek istiyorum.Bana ayrı oylama açılsa hiç fena olmaz.:27:

Son düzenleme:
Evet canım ya bana kalsa hepsine oy veririm:)Güya oylama sistemi değişecekti.Hani nerede.:19:Ben hepsine oy vermek istiyorum.Bana ayrı oylama açılsa hiç fena olmaz.:27:

bende verirdim:52:ne iyi olurdu kurtulurtuk düşümekden:30::9:

Efser ve sen hani şehirdesiniz merak ettim. Yakındaysanız gelip bizzat bunlardan isteyeceğim. Hem başka istediklerim olursa onları da not edip gelirim :9:

İkimizde Malatyalıyız:69:Ama ben Gaziantep'te yaşıyorum:34:Buyrun her zaman beklerim:16:Ne isterseniz yaparım:9:

Oylamaya katılım çok mu az bana mı öyle geldi.Ben de oyumu kullanmadım daha.Biraz daha düşüneyim.:27:
Bencede cok az niye böyle oldu acaba:44:
İkimizde Malatyalıyız:69:Ama ben Gaziantep'te yaşıyorum:34:Buyrun her zaman beklerim:16:Ne isterseniz yaparım:9:
ay cnm ya,sen anteptemisin...E ben her sene nerdeyse gelirim antebe,bizimkilerde orda kaliyor,annem orali:9:

Nede zahmetlidir antepte lahmacun yapmak:9:

Bencede cok az niye böyle oldu acaba:44:

ay cnm ya,sen anteptemisin...E ben her sene nerdeyse gelirim antebe,bizimkilerde orda kaliyor,annem orali:9:

Nede zahmetlidir antepte lahmacun yapmak:9:

Evet canım Antepteyim:29:Gelirsen beklerim hemşerim:38:Annenler burda mı yaşıyor:26:
Evet çok eziyetli ama çok güzel:9:

Insallah cnm:16:
Evet antepte yasiyorlar...

Evet ya cok güzel,diyetli diyetli aklimi celiyorlar:56:

Seninle ortak noktalarımız çoğalıyor.:9:
Merak ettim nerde oturuyorlar:9:Belkide bana yakınlar:30:
Tüm yemekleri harika burdaki hanımlardan öğrenecek çok şey var:56:

Antep mi? Ne güzel. Antep diyince hemen kuru baklava geliyor aklıma. Bir baklava doyumsuz olabilir mi...Oluyor işte. Oturup 1 kilosunu yesem doymam herhalde :9: İnsanın içini hiç yakmayan baklavayı nasıl yapıyorlar çok merak ediyorum :31:

Antep mi? Ne güzel. Antep diyince hemen kuru baklava geliyor aklıma. Bir baklava doyumsuz olabilir mi...Oluyor işte. Oturup 1 kilosunu yesem doymam herhalde :9: İnsanın içini hiç yakmayan baklavayı nasıl yapıyorlar çok merak ediyorum :31:

Her yörenin farklı lezzetleri ,her ustanında farklı sırları:56::9:Ama sahiden çok güzel lezzetleri var bu şehrin:56::16:

Back
X