Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

Favori sütlü tatlım ;

• Ankete Katılan
    163
haklısın tabii sen elinde merdaneyle işi sıkı tutmaya devam et fire verilmesin bu kez katılabilirim diyen herkes katılmalı yok öyle

Evet kategori açılsın katılırım diyenlerin peşini bırakmayayımBenim bu söyledikleri mi gerçek sanıyorlarmış yeni üyeler Gelmiyorlarmış topiğe

o zaman pastalar 2 kategorisi yapalım ilerleyen zamanlarda
seriye bağlarız 3-4-5 diye devam etsin pastada sınır yok valla bi sürü yaparım ben

Evet katılıyorumAma tatil,bayram arefesi fırsatı olmamıştır..

aynen öyle yoğundur kazende dahil herkes mesela ben işim gücüm olmasına rağmen pc başında zaman geçiriyorum ne zamana yetiştircem işlerimi bilmiyorum...2 tepsi baklava yaptım bir tencere yaprak sardım yeter dimi

Evet kategoriler bitsin yaptıklarımızın 2-3-4 diye devam ettiririz
Evet benim de işlerim var yarın yola çıkacağız bir yandan temizlik yapıyorum bir yandan hazırlık
Ellerine sağlık canım yeter tabiBen de yapacaktım baklava ama eşim birden gitme kararı aldı memleketeÇok heveslendim yapmaya dönüşte misafirlerim var o zaman yapacağım inşaallah

Son düzenleme:
Kurban bayramınızı kutluyorum hayırlı bayramlar:119:ara ara bakıp kaçıyorum malum bayram hazırlıkları
Yeni katogoriyi bende heycanla bekliyorum

Pegasuss Tebrik ederim arkadasim
Hediyelerini gule gule kullan....
Oy veren ankete katilan butun arkadaslara icten tesekkurlerimi sunarim
Herkesin Bayrami mubarek olsun.. Allah dualarini kabul etsin.
Sevdiklerinizle beraber huzurlu ve mutlu bir Bayram gecirmeniz dilegiyle...

Cok tesekkür ederim cnm benim
Senin de bayramin kutlu olsun

Tebrikler Pegasus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…