Ay cnm sen cok yasaSON DAKİKA:Egunal yarışmaya dönüş yapıyorBana hepsi uyar derken yarışmaya mı katılacaksın
Evet cnm,haklisin...Tamam canım Ama pasta,tatlı,börekten sonra yemek kategorisine geçsek iyi olacak
Ay cnm sen cok yasa
Egunalcigim söyledigin her kelime aleyhine delil olarak kullaniliyor gördügün gibi
Evet cnm,haklisin...
Diyet yemekleri nasik fikir mesela
Evet evet köfteler güzel olur bencedeOda olabilir:44:
Ama köfteler güzel olur sanki
Evet evet köfteler güzel olur bencede
Ben ciktim kizlar,temizlik yapip kizlari okuldan alcam.Aksama anca gelirim,o zamanda son karari veririm...
Tesekkür ederim cnm,cok yardimci oldun
Ben de köfteler olabilir diyorumAma genelleme yapmadan:44:Tüm köfteler içinde olan
Yöresel yemeklerde olur
Tabi ki son karar senin
SON DAKİKA:Egunal yarışmaya dönüş yapıyorBana hepsi uyar derken yarışmaya mı katılacaksın
Tamam cnm,yapsin..O zaman aksami beklemeyelim,direk köfteler olsun yeni kategoriKatılımın fazla olacağı kategoriler seçsek daha iyi olur canımKöftelerde bayağı kapsamlı isteyen adı köfte olan herşeyi yapsın
Görüsürüz cnmTamam canım ben de akşam buralarda olurumGörüşürüz Kolay gelsin
rica ederim canım hep yardım etmeyi sevmişimdir
köfteleri ayırmaya kalkarsak içinden çıkamıyoruz bakınız daha önceki kategori belirleme çalışmalarına
sulusu var çiğ olanı var bakliyattan yapılanı var kıymalı olanı var kadın budundan yapılanı varo hoooooooo var da var en güzeli ayırmamak olur
her yarışma öncesi böyle bi havaya giriyorum ve bu yönde demeçler veriyorum hakkımda çıkabilecek katılıyor katılacak gibi haberler şimdilik asılsızdırkatılacak gibi olduğumda tüm kamuoyuna bir basın toplantısıyla bilgi vereceğim röportajlardan sonra son dakika haberleri nevresteden
Ay cnm sen cok yasa
Egunalcigim söyledigin her kelime aleyhine delil olarak kullaniliyor gördügün gibi
Tamam cnm,yapsin..O zaman aksami beklemeyelim,direk köfteler olsun yeni kategori
Görüsürüz cnm
çok dikkat etmem lazım elinde merdane ile dolanıyo nevreste
zorla kayıt yaptırcak yeni kategoriye
Birde burdan yazayimda,öyle cikayim
Yeni kategoriyi köfteler olarak belirlemis bulunuyoruz,istediginiz her türlü köfte bu kategoriye girebilir.Hayirli olsun
Ic ses:Kazenin yarismanin bittiginden haberi varmi acaba:44:
Ben de öyle düşünüyorum canım köfteler bayağı kapsamlı ayırmayalım belki katılım patlaması yaşarızHatta ben bile katılabilirim (katılmazsam peşime düşecek kimse yok )
Tamam canım kategori belli olsun katılmak istersen beklerizTabi ki öncesi ve sonrası tüm röportajları yapmak benim görevim
Birde burdan yazayimda,öyle cikayim
Yeni kategoriyi köfteler olarak belirlemis bulunuyoruz,istediginiz her türlü köfte bu kategoriye girebilir.Hayirli olsun
Ic ses:Kazenin yarismanin bittiginden haberi varmi acaba:44:
bencede köftelerde ayırım yapılmazsa ciddi katılım olabilir rekor sanırım hala pastalar yarışmasında
katılmazsan peşine düşecek epey bi hatun var burda niye öyle diyosun mesela katılabilirim mesajını alıntı yaparım sana sık sık
bencede köftelerde ayırım yapılmazsa ciddi katılım olabilir rekor sanırım hala pastalar yarışmasında
katılmazsan peşine düşecek epey bi hatun var burda niye öyle diyosun mesela katılabilirim mesajını alıntı yaparım sana sık sık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?