Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

Favori sütlü tatlım ;

• Ankete Katılan
    163
Ben ciktim kizlar,temizlik yapip kizlari okuldan alcam.Aksama anca gelirim,o zamanda son karari veririm...

Tesekkür ederim cnm,cok yardimci oldun

rica ederim canım hep yardım etmeyi sevmişimdir

Ben de köfteler olabilir diyorumAma genelleme yapmadan:44:Tüm köfteler içinde olan
Yöresel yemeklerde olur
Tabi ki son karar senin

köfteleri ayırmaya kalkarsak içinden çıkamıyoruz bakınız daha önceki kategori belirleme çalışmalarına
sulusu var çiğ olanı var bakliyattan yapılanı var kıymalı olanı var kadın budundan yapılanı var o hoooooooo var da var en güzeli ayırmamak olur

SON DAKİKA:Egunal yarışmaya dönüş yapıyorBana hepsi uyar derken yarışmaya mı katılacaksın

her yarışma öncesi böyle bi havaya giriyorum ve bu yönde demeçler veriyorum hakkımda çıkabilecek katılıyor katılacak gibi haberler şimdilik asılsızdır katılacak gibi olduğumda tüm kamuoyuna bir basın toplantısıyla bilgi vereceğimröportajlardan sonra son dakika haberleri nevresteden

Ben de öyle düşünüyorum canım köfteler bayağı kapsamlı ayırmayalım belki katılım patlaması yaşarızHatta ben bile katılabilirim(katılmazsam peşime düşecek kimse yok)
Tamam canım kategori belli olsun katılmak istersen beklerizTabi ki öncesi ve sonrası tüm röportajları yapmak benim görevim

Birde burdan yazayimda,öyle cikayim
Yeni kategoriyi köfteler olarak belirlemis bulunuyoruz,istediginiz her türlü köfte bu kategoriye girebilir.Hayirli olsun

Ic ses:Kazenin yarismanin bittiginden haberi varmi acaba
:44:

Yeni kategoriyi köfteler olarak belirlemis bulunuyoruz,istediginiz her türlü köfte bu kategoriye girebilir.Hayirli olsun

Hayırlı olsun

bencede köftelerde ayırım yapılmazsa ciddi katılım olabilir rekor sanırım hala pastalar yarışmasında
katılmazsan peşine düşecek epey bi hatun var burda niye öyle diyosun mesela katılabilirim mesajını alıntı yaparım sana sık sık

sayın iç ses haberi vardır mutlaka ya da aklındadır ama ilgilenecek vakit olmamıştır...
ilgilendiğinde ilk iş siyah pegasus kırmızı pegasus olcak

Evet pasta kategorisini henüz geçemedi hiçbir kategori umarım bu kategoride ,pasta kategorisini geçebiliriz
Amanın ben mesajımı geri sileyimYaparım bir köfte benim memleketim köfte cenneti bir sürü köfte biliyorum

Evet katılıyorumAma tatil,bayram arefesi fırsatı olmamıştır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…