• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

Favori sütlü tatlım ;

• Ankete Katılan
    163
Çekinme canım sen de çok iyisin maşaallah:nazar::56:Yarışma herkes için önce eğlenmek olsun:46::46::46: :34:Tabi 1. olunca da tadından yenmez:9:
valla yarışmadan sonra abla pek mutfağa giremedim geçen hafta salı günü ben yaptım yemekleri bi sevindim ki sorma :D
önemli olan eğlenmek zaten :34:

Allah kolaylık versin canım:16:Önemli olan zevkle yapmak zaten:34::56:
evet ablacan katılıyorum :16:
ya derslerim zor olunca bişeye bakamıyorum bide yaşıma veriyorum daha küçüğüm diye annemde öğren yavaş yavaş diyo KK sayesinde bazen gaza gelip yapıyorum bişeyler kendi çapımda :31:

evet ablacan katılıyorum :16:
ya derslerim zor olunca bişeye bakamıyorum bide yaşıma veriyorum daha küçüğüm diye annemde öğren yavaş yavaş diyo KK sayesinde bazen gaza gelip yapıyorum bişeyler kendi çapımda :31:

Ellerine sağlık canım:56:Sen derslerine çalış vaktin olunca yaparsın:29:

Ellerine sağlık canım:56:Sen derslerine çalış vaktin olunca yaparsın:29:
öyle yapıyorum artık yarışmada iyi eğlenceler güzeller :)
benim çıkmam lazım hoşçakalınn :3:
bu arada kaç tane tatlı yapabiliriz2 tane olsa olur mu yoksa sadece 1 tane tarif mi

Bu oylamayı şöyle yapalım herkes yapsın sütlü tatlıyı bana kargolasın:52::52:

Ben de çok beğendim sizinle paylaşmak istedim:16:Tatlını buldun mu?Ne yapacaksın:56::52::52:
Yok cnm,daha arastirmalarim devam ediyor.Artik 3 katli kazandibimi yaparim,barbie sütlacmi bilemedim:60:

Bu arada herkes en cok sevdigi sütlü tatliyi yazsin,kendim icin bisey istemiyorum valla,sizin icin yapicam:60:

Yok cnm,daha arastirmalarim devam ediyor.Artik 3 katli kazandibimi yaparim,barbie sütlacmi bilemedim:60:

Bu arada herkes en cok sevdigi sütlü tatliyi yazsin,kendim icin bisey istemiyorum valla,sizin icin yapicam:60:

Bir ilk yapmak istiyorsun anlaşılan:52::52:
:60:Ben hepsini severim bir tercih yapamıyacağım:56:

öyle yapıyorum artık yarışmada iyi eğlenceler güzeller :)
benim çıkmam lazım hoşçakalınn :3:
bu arada kaç tane tatlı yapabiliriz2 tane olsa olur mu yoksa sadece 1 tane tarif mi

Canım tek tatlı tarifi olur diye düşünüyorum:44::56:

$1175348_562141710500229_481408852_n.webp
Günaydın:16:Mutlu hafta sonları:54:
Hafta sonu hazırlık yapan var mı yarışma için:56::52::52::52::52::52:

Nevreste ablam o bardagı bana yollasa ayy ne şeker bişey :):):)

Bende katılmayı dusunuyorum yarışmaya
ama sadece dusunuyorum şu anlık :):)

Nevreste ablam o bardagı bana yollasa ayy ne şeker bişey :):):)

Bende katılmayı dusunuyorum yarışmaya
ama sadece dusunuyorum şu anlık :):)
Yollarım canım:38:
Sen bilmiyorsun galiba ben bu topiğe katılırım,katılabilirim diyenleri hayatta bırakmıyorum:52:Tarifini ve seni yarışmada görmek istiyorum:56::46::16:

Yollarım canım:38:
Sen bilmiyorsun galiba ben bu topiğe katılırım,katılabilirim diyenleri hayatta bırakmıyorum:52:Tarifini ve seni yarışmada görmek istiyorum:56::46::16:

bende istiyorum ablam ama bakalım:26:
bir heves düştü içime yine
ne yapsam bilemedim ki
düşünme aşamasındayım
daha zaman çok neyseki:1:

bende istiyorum ablam ama bakalım:26:
bir heves düştü içime yine
ne yapsam bilemedim ki
düşünme aşamasındayım
daha zaman çok neyseki:1:

Beraber düşünelim gözdem :16:

Bende senin için düşüneyim :31:

Katıl katıl , sen epey ara verdin yarışmaya .

Back
X