- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oo efendim yeni yarışmamız hayırlı olsunnn diyorum![]()
efendim sizlerin marifetlerini gördükçe çekiniyorumBuyurmaz mısınız efendimYeni bir tarifle sizleri buralarda görmek isteriz
![]()
efendim sizlerin marifetlerini gördükçe çekiniyorum![]()
valla yarışmadan sonra abla pek mutfağa giremedim geçen hafta salı günü ben yaptım yemekleri bi sevindim ki sormaÇekinme canım sen de çok iyisin maşaallahYarışma herkes için önce eğlenmek olsun
![]()
Tabi 1. olunca da tadından yenmez
![]()
valla yarışmadan sonra abla pek mutfağa giremedim geçen hafta salı günü ben yaptım yemekleri bi sevindim ki sorma
önemli olan eğlenmek zaten![]()
evet ablacan katılıyorumAllah kolaylık versin canımÖnemli olan zevkle yapmak zaten
![]()
evet ablacan katılıyorum
ya derslerim zor olunca bişeye bakamıyorum bide yaşıma veriyorum daha küçüğüm diye annemde öğren yavaş yavaş diyo KK sayesinde bazen gaza gelip yapıyorum bişeyler kendi çapımda![]()
öyle yapıyorum artık yarışmada iyi eğlenceler güzeller :)Ellerine sağlık canımSen derslerine çalış vaktin olunca yaparsın
![]()
Bu oylamayı şöyle yapalım herkes yapsın sütlü tatlıyı bana kargolasın![]()
Yok cnm,daha arastirmalarim devam ediyor.Artik 3 katli kazandibimi yaparim,barbie sütlacmi bilemedimBen de çok beğendim sizinle paylaşmak istedimTatlını buldun mu?Ne yapacaksın
![]()
Yok cnm,daha arastirmalarim devam ediyor.Artik 3 katli kazandibimi yaparim,barbie sütlacmi bilemedim
Bu arada herkes en cok sevdigi sütlü tatliyi yazsin,kendim icin bisey istemiyorum valla,sizin icin yapicam![]()
öyle yapıyorum artık yarışmada iyi eğlenceler güzeller :)
benim çıkmam lazım hoşçakalınn
bu arada kaç tane tatlı yapabiliriz2 tane olsa olur mu yoksa sadece 1 tane tarif mi
Yollarım canımNevreste ablam o bardagı bana yollasa ayy ne şeker bişey :):):)
Bende katılmayı dusunuyorum yarışmaya
ama sadece dusunuyorum şu anlık :):)
Yollarım canım
Sen bilmiyorsun galiba ben bu topiğe katılırım,katılabilirim diyenleri hayatta bırakmıyorumTarifini ve seni yarışmada görmek istiyorum
![]()
bende istiyorum ablam ama bakalım:26:
bir heves düştü içime yine
ne yapsam bilemedim ki
düşünme aşamasındayım
daha zaman çok neyseki![]()