- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.138
- 398
Tamam cnm,öyle yapim artikCanım daha öncede böyle bir sorun olmuştu konuyu yeniden açabilir misin?Panik yapma ,sakin
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam cnm,öyle yapim artikCanım daha öncede böyle bir sorun olmuştu konuyu yeniden açabilir misin?Panik yapma ,sakin
![]()
Tamam cnm,öyle yapim artik![]()
Cnm ben actim bile konuyuKazen'e danış eğer yeniden aç derse açabilirsin canım![]()
Cnm ben actim bile konuyuartik ne olduysa
![]()
Şekerim sana verdiğim sözü tutuyorum ve bugün inşlh paylaşacağım sunumumu![]()
Tamam bekliyorumŞekerim sana verdiğim sözü tutuyorum ve bugün inşlh paylaşacağım sunumumu![]()
Yok yok tutmuyoruzAhhh nihayet şu yarışma başlığını ilk kez yakalayabildim. Bir türlü bulamıyordum yarışmaları. Çok özendimmmben de bir sunum hazırlayacağım hemen. Tutmayın beniiii
![]()
Yok yok tutmuyoruzBekliyoruz
![]()
1 hafta var acele etBeni bekleyinnn
Yalnız bir şey sormak istiyorum. Yarışma kurallarında bir şeyin sponsorluğunda olması gerektiği belirtilmiş. Şu ana kadarki sütlü tatlı tariflerinde bu notu göremedim. Öyle yapmasak da olur mu?
Nasıl bir sunum gelecek meraklardayım canımmm.
Heyecanla bekliyoruz :)
Ahhh nihayet şu yarışma başlığını ilk kez yakalayabildim. Bir türlü bulamıyordum yarışmaları. Çok özendimmmben de bir sunum hazırlayacağım hemen. Tutmayın beniiii
![]()
1 hafta var acele etCanım aslında eklense iyi olur
![]()
canım yaptım bişiler işte:))
şekerim ben seni unuttum desem
bekliyorum merakla hadi bakimmm![]()
Pisss. Üstü kapalı da olsa azıcık taş attım sana zaten ilk mesajda![]()
Hemen bugün girişimlere başlayacağımTamam o zaman, ben öyle yapayım tarif aşamasında. Çooook teşekkür ettim
![]()
4.tarifte geldi.Sütlüye 5.araniyor.hadi hanimlar,mutfaga kosun
Bu arada hemsom sen bizimle niye röportaj yapmiyon.Ben azcik küstüm sana![]()
Yapar daha canım heşom![]()