• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

Favori sütlü tatlım ;

• Ankete Katılan
    163
selam:3::3::3:
oyumu verdim bende
tüm arkadaşları tebrik ederim ama en çok beğendiğime verdim
gerçekten objektif bir şekilde verdiğime inanıyorum oyumu
iyi olan kazansın

Yarışmaya katılan bütün arkadaşları tebrik ediyorum gerçekten hepsi birbirinden güzel ellerinize emeklerinize sağlık.
Benim oyum elossaya bayıldım tarifine ve sunumuna :56:

Bende katılacaktım ama yetişemedim bir sürü aksilik çıktı:32: Diyabetik tatlılarımdan yapacaktım size.
Benim oyum tel kadayıflı muhallebiye:56:
Başarılar diliyorum herkese:16:

Kafiyeli oldu sanki :27:

Bende katılacaktım ama yetişemedim bir sürü aksilik çıktı:32: Diyabetik tatlılarımdan yapacaktım size.
Benim oyum tel kadayıflı muhallebiye:56:
Başarılar diliyorum herkese:16:

Kafiyeli oldu sanki :27:

Çok teşekkürler:16:

Oylama başlamış:52:herkese bol şanslar :16:bu heycanı devam ettiren ve birbirinden güzel lezzetli tarifleri bizimle paylaşan arkadaşlara,oylamaya katılıp bu heycanı onlarla paylaşacak olan herkese teşekkürler:42:bir yandada bu kadar güzel tariflere oy verecek olan üyelerimize allah kolaylık versin çok zor :31::9:

Son düzenleme:
Evet canım çok güzel :16::nazar:
Daha nice yarışmalara diyelim inşallah :29:

Ahh evet inşallah :16:

İnşallah yakın zamanda da tekrar olur. Hem benim gibi ilk kez katılanlar acemiliğini atmış olur. Hem de tekrar bir araya gelmiş oluruz bu vesileyle :6:

Ahh evet inşallah :16:

İnşallah yakın zamanda da tekrar olur. Hem benim gibi ilk kez katılanlar acemiliğini atmış olur. Hem de tekrar bir araya gelmiş oluruz bu vesileyle :6:
Hepimiz istediği müddetce burdayız tatlım :29:ve hepberaberiz :kkk::29:

Nevrestecigim,diyet guruplarina dikey gecis yaptim:9:
Senide bekliyorum,bayramdan sonra:37:

:17:Hemşom büyük sorumluluk verme bana utandırmayayım seni:9:Benimde artık bir ucundan tutup başlamam gerekiyor:1:Ama bu tatlıları görmemek lazım hepsi birbirinden güzel:5:

:17:Hemşom büyük sorumluluk verme bana utandırmayayım seni:9:Benimde artık bir ucundan tutup başlamam gerekiyor:1:Ama bu tatlıları görmemek lazım hepsi birbirinden güzel:5:
Yok hemsom,ben zayiflamadan gelmem gayri buralara:9:

Back
X