Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnm,ben biliyorsun saniyordum ya,hazine bulmus gibi sasirmandan cok yasa![]()
Kesinlikle cnm,kim kazanirsa kazansin bu kadar az oyla olmasa keske...
aynen katılıyorum aslıcım
valla bende soğudum yarışmadan diyebilirim
az oy almak mesele değil yanlış anlaşılmasında
herkes adına üzülüyorum
o kadar emek veriliyor
kaç gün oldu yarışma açılalı en fazla oy alanlar 10larda 11lerde
yahu kaç kişi üye var bu platformda
bu oylar nedir ki
nedense bide özellikle bu kategori böyle oldu
Sen niye bıçak sırtında yarışıyorsun.Bence sen o bıçağın üstünde yan gel yat.Biz ölmüşüz de ağlayanımız yok.
![]()
Aus sende gelip,bakip gidiyorsun,oyunu kullansanda bizde rahatlasak...
Her altta gördügümde acaba oymu kullandi,bakim kime vermis diyorum,bi bakiyorum yok kullanmamis
![]()
Göbeğim hop hop hopluyor hala gülmekten , cidden çok yaşa adracım .
o zaman sen bana,ben sana verim yine ben önde olim...Bir pro üyeligim bile yok,sen editörsün bak
Bende kendimemi versem senle başa baş oluruz![]()
Gözde ne olacak bizim bu halimiz.:118:ayy aslı ne güldürdün yine beni
bak yine berabereyiz
gel biz ağlayalım birlikte bence bu kadere![]()
O tarifler arasinda bende varmiyim bilmiyorum cnm ama,1 oy farkla ip benim gögsümde
Göbeğim hop hop hopluyor hala gülmekten , cidden çok yaşa adracım .
:78::78::78:
Süpriz bir gelişme var mı diye bakıyorum pegasuscum .
Açık söyleyeyim 4 tane tarif var oy vermek istediğim , onlardan hangisi ipi göğüslemeye yarışırsa ona vereceğim sanırım :26:
Yok cnm,bakip gidiyorlar galibaoy kullanmaya gelenler görüyorum![]()
Oy vermedi diye arkadasa küsenlerde var tabi,kim hangisini begenirse ona verir,bunun küsmesi olurmuKendi adıma kimseye küsmem,darılmam.Rahat olun kime oy verrmek istiyorsanız ona verin kesinlikle.Eğleniyoruz takmayın bu kadar.![]()
Yarisiyorum diye bende vermedim,yyoksa bende düsündüm cnm.Sonra oy istiyor derler diye, arkadaslarimin bile haberi yok yaristigimdan,yanlis anlasilmasin diye kimseye biseyde demedimSevgili yemek editörleri ;
Şöyle başta yemek topikleri olmak üzere , geyik sayfalarına vs... yarışma linki verseniz ... Sanırım oylama da katılım artacaktır.
Ama Nevrestecim versin sadece , efser sen yarışıyorsun , sen link verme![]()