• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

Favori sütlü tatlım ;

• Ankete Katılan
    163
Ben biraz yürüyüse cikim bari.Mümkünse yarin geceye kadar bu tablo degismesin:52:

Evet cnm,1 gün kaldi:18:

Neee :53: yarın son günmü :53:
Hadi bakalım sonuçları ben de merak yaptım şimdi bir dahaki yarışmada ben de katılım gösterip yarışmacı olabilirim bayılırım tatlı heycanlaraa:9::9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
Neee :53: yarın son günmü :53:
Hadi bakalım sonuçları ben de merak yaptım şimdi bir dahaki yarışmada ben de katılım gösterip yarışmacı olabilirim bayılırım tatlı heycanlaraa:9::9::9::9::9::9:
Evet cnm,yarin son gün,bi dahaki kategoride senide görürüz insallah :16:

Acaba elossa mı yoksa pegasus mu birinci olacak ya da atak yapıp rüzgargülü ve efser mi devreye girecek evet oylamada son bir gün bakalım ne olacak:1::1::1:

Acaba elossa mı yoksa pegasus mu birinci olacak ya da atak yapıp rüzgargülü ve efser mi devreye girecek evet oylamada son bir gün bakalım ne olacak:1::1::1:

Belkide vuslat atağa geçip birden öne geçecek:9:Hiç belli olmaz:52:Ama böyle oylar birbirine yakın olunca çok heyecanlı oluyor:32::32::32:Yarışmacıların heyecanını düşünemiyorum:30:

Belkide vuslat atağa geçip birden öne geçecek:9:Hiç belli olmaz:52:Ama böyle oylar birbirine yakın olunca çok heyecanlı oluyor:32::32::32:Yarışmacıların heyecanını düşünemiyorum:30:

evet vuslat da gelebilir...
cidden bu yarışmada yarışmak istemezdim şu an ben gerilirdim eğlenmek yerine:1:

Şekercim epey ziyaretçimiz var,bakalım yarın ola hayrola...:52::16:

sanırım yemek yarışmasının ziyaret saati :1:
ama ziyaretçi olarak oy verilemiyor acil online olsunlar daha da heyecan gelsin dimi ama:52::52::52:

sanırım yemek yarışmasının ziyaret saati :1:
ama ziyaretçi olarak oy verilemiyor acil online olsunlar daha da heyecan gelsin dimi ama:52::52::52:

eee yemekler yendi sıra tatlılarda ondan herkes gelmiş hoşgelmişlerr:52::16:
ben hiç gergin değilim,gerilemem yani istesemde:52:
Hak eden arkadaş kazansın,oyun bu kazanmakta var kaybetmekte hayatım..
1 kazanan olacak diye diğer arkadaşların emeklerini hibe etmemek lazım,hepimiz uğraşlar vererek burada sunumlarımızı paylaşıyoruz di mi ama :52::16:

Milletin cani tatli cekti galiba:9:
Oy kullanmayana tatli yok yanliz:37:

eee yemekler yendi sıra tatlılarda ondan herkes gelmiş hoşgelmişlerr:52::16:
ben hiç gergin değilim,gerilemem yani istesemde:52:
Hak eden arkadaş kazansın,oyun bu kazanmakta var kaybetmekte hayatım..
1 kazanan olacak diye diğer arkadaşların emeklerini hibe etmemek lazım,hepimiz uğraşlar vererek burada sunumlarımızı paylaşıyoruz di mi ama :52::16:
Ne güzel anlatmissin.Kim kazanirsa kazansin hakediyor bence:54:

Milletin cani tatli cekti galiba:9:
Oy kullanmayana tatli yok yanliz:37:

Ne güzel anlatmissin.Kim kazanirsa kazansin hakediyor bence:54:

Teşekkürler canım,olayın aslı bu aslında...Kaybedenler kazananla el sıkışacak tebrik edecek çekilecek,sonraki kategorilerde isterse boy gösterecek:34:.
Ben eğleniyorum çok,yani değişik bi his bu...
Kazansamda kaybetsemde hep söylüyorum bunu,yine katılırım yani maksat muhabbet.
İşi çekişmeye,hırsa yenik düşürürsek herkes üzülür canlar sıkılır.
Tadını çıkarmak lazım yarışmanın:52:

Berabere kalinirsa ne olacak acaba:44:
Daha önce olmusmuydu berabere:31:

Back
X