- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.138
- 398
Evet cnm,1 gün kaldi:18:Oylarımız heycan kazanmış![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm,1 gün kaldi:18:Oylarımız heycan kazanmış![]()
Evet cnm,1 gün kaldi:18:
Evet cnm,yarin son gün,bi dahaki kategoride senide görürüz insallahNeeeyarın son günmü
Hadi bakalım sonuçları ben de merak yaptım şimdi bir dahaki yarışmada ben de katılım gösterip yarışmacı olabilirim bayılırım tatlı heycanlaraa![]()
Evet cnm,yarin son gün,bi dahaki kategoride senide görürüz insallah![]()
Neeeyarın son günmü
Hadi bakalım sonuçları ben de merak yaptım şimdi bir dahaki yarışmada ben de katılım gösterip yarışmacı olabilirim bayılırım tatlı heycanlaraa![]()
Oylama oldukça heyecanlı gidiyormuş gerçekten de![]()
Acaba elossa mı yoksa pegasus mu birinci olacak ya da atak yapıp rüzgargülü ve efser mi devreye girecek evet oylamada son bir gün bakalım ne olacak![]()
evet gerçektende çok çekişmeli geçiyoooo![]()
Acaba elossa mı yoksa pegasus mu birinci olacak ya da atak yapıp rüzgargülü ve efser mi devreye girecek evet oylamada son bir gün bakalım ne olacak![]()
Belkide vuslat atağa geçip birden öne geçecekHiç belli olmaz
Ama böyle oylar birbirine yakın olunca çok heyecanlı oluyor
Yarışmacıların heyecanını düşünemiyorum
![]()
Şekercim epey ziyaretçimiz var,bakalım yarın ola hayrola...![]()
sanırım yemek yarışmasının ziyaret saati
ama ziyaretçi olarak oy verilemiyor acil online olsunlar daha da heyecan gelsin dimi ama![]()
Ne güzel anlatmissin.Kim kazanirsa kazansin hakediyor benceeee yemekler yendi sıra tatlılarda ondan herkes gelmiş hoşgelmişlerr
ben hiç gergin değilim,gerilemem yani istesemde
Hak eden arkadaş kazansın,oyun bu kazanmakta var kaybetmekte hayatım..
1 kazanan olacak diye diğer arkadaşların emeklerini hibe etmemek lazım,hepimiz uğraşlar vererek burada sunumlarımızı paylaşıyoruz di mi ama![]()
Milletin cani tatli cekti galiba
Oy kullanmayana tatli yok yanliz![]()
Ne güzel anlatmissin.Kim kazanirsa kazansin hakediyor bence![]()
hatırlamıyorum canım,ev yerleştirmeyle uğraşıyorum epeydir o yüzden kendimi formatladımBerabere kalinirsa ne olacak acaba:44:
Daha önce olmusmuydu berabere![]()