Bizim sütlü tatlı ne zaman geliyorBu yeni kural cok farkli geldi bana ancak yeni katilimcilari heveslendirir. Bu yuzden guzel olmus. 3 madalyasi olanlar artik katilir mi orasını bilemem ama bu sekilde 2.ye verilirse dostluk artar umarim..:)
Katilip katilmamada cook kararsizim :)Bizim sütlü tatlı ne zaman geliyor
Darısı diğer madalyasizlar başına4 yıldır editör olunca öyle oluyor
Evet Vuslat öyle aldı madalyayı
İnsallaaaahDarısı diğer madalyasizlar başına
Senin daha çok yolun var, 1 sene sırada bekleİnsallaaaah
Senin için demiştim zatemSenin daha çok yolun var, 1 sene sırada bekle
@Makyajkolik13 ilk katılmasında kazanmış ama siz gülünHahaha
Bende 7 de kazandım herhalde@Makyajkolik13 ilk katılmasında kazanmış ama siz gülün
Nanaa duy duyBende 7 de kazandım herhalde
8.de kazanmışım sarma ileNanaa duy duy@nananais
2.lik insanın içini acıtır dimi hele de 1-2 oyla kaybedenlerin içine oturur8.de kazanmışım sarma ile
Sigara böreği ve kurabiye dede 2 olmuştum
Varya ben sigara böreği ile ikinci olmuş biriyim2.lik insanın içini acıtır dimi hele de 1-2 oyla kaybedenlerin içine oturur
Bak seninde içine oturmuşVarya ben sigara böreği ile ikinci olmuş biriyim
Hazır yufkalards. Lahmacun olmayaydı birinci bendim
Ne duyayım 13 olmuş kazanamamışımNanaa duy duy@nananais
Ondan diyorum 1.de 8. de kazananlar var balımNe duyayım 13 olmuş kazanamamışım
İşte bana niye diyorsun, ben ne nurlarla, ne kakao bacilarla, ne beni bacilarla yarıştım heyyy gidi hheeeyyyOndan diyorum 1.de 8. de kazananlar var balım
Sebzelerde bir ışık görüyorum sendeİşte bana niye diyorsun, ben ne nurlarla, ne kakao bacilarla, ne beni bacilarla yarıştım heyyy gidi hheeeyyy
Ben antin kuntin yapacagim anlamam ben öyle millet ne sever falan., nana ne seviyorsa oSebzelerde bir ışık görüyorum sende
Neyin kzanavağı belli olmuyor zatem sanşına bu sefer olur bakarsın kuzumBen antin kuntin yapacagim anlamam ben öyle millet ne sever falan., nana ne seviyorsa o