Niyetlenmen bile güzelBen bugün bilindik bir tarifi farklı bir şekilde yaptım,nette görmüştüm denemek istedim ama hoşumuza gitmedi.Klasik tatlar her zaman daha güzel
Allahtan çekim yapmamıştım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niyetlenmen bile güzelBen bugün bilindik bir tarifi farklı bir şekilde yaptım,nette görmüştüm denemek istedim ama hoşumuza gitmedi.Klasik tatlar her zaman daha güzel
Allahtan çekim yapmamıştım
![]()
Aklımdaki tarifi nana yapmış ,başka sütlü tatlı bilmiyorumNiyetlenmen bile güzelO zaman klasik tariflerden biri ile bekliyorum
![]()
Özele yolladımKolay tarifleriniz varsa deneyebilirim. Once bir cesarete ihtiyacim var.
Hem yapmak, yaparken fotograflamak sonra bir duzen icinde yaziya dokmek cok zor.
Iki haftadir mutfagin yolunu unuttum, yemek bile yapmiyorum.![]()
Çok şaşırdımAklımdaki tarifi nana yapmış ,başka sütlü tatlı bilmiyorumbenden umudu kesin,zaten yaptığım da sütlaçın değişik versiyonu idi
![]()
Dilber'cim teşekkür ederizYeni kategori hayırlı olsun....
Yeni kategori hayırlı olsun....
teşekkür ederim,hoş buldum...Dilber'cim teşekkür ederizUzun zamandır yoktun ortalarda yeniden hoşgeldin
![]()
Daha önce katıldı
Ben yemek tariflerinde çok gördüm sizi,neden hiç katılmıyorsunuz?![]()

2 kere katıldım...
Ben yemek tariflerinde çok gördüm sizi,neden hiç katılmıyorsunuz?![]()
Önceleri saymamDaha önce katıldı![]()

:) Merhaba, sütlü tatlılar tüketmektense, sütü farklı karışımlarla cilde uygulamak cilt bakımı için çok daha faydalı olacaktır.
bizçok yanlış yere mi yazıyomuşuz

:) Merhaba, sütlü tatlılar tüketmektense, sütü farklı karışımlarla cilde uygulamak cilt bakımı için çok daha faydalı olacaktır.
Burası boş kalmasınbizçok yanlış yere mi yazıyomuşuz![]()
yapraak sen misin kıss avatarına ne olduHoşgeldinmesela tarçınla içelim
![]()
Nerde kalmıştık